Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

(video) Un avion militar cu trupe Wagner la bord s-a prăbușit în Mali, după ce a ratat aterizarea

Publicat:

Pe rețelele de socializare a aparut o inregistrare video a prabusirii unui avion de transport de tip Iliusin 76 (Il-76) apartinand armatei din Mali, la bordul caruia se aflau mercenari din cadrul gruparii paramilitare ruse Wagner, relateaza agenția AFP, citata de hotnews.ro .

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

Alerta in Buzau! Un avion de mici dimensiuni s-a prabușit / FOTO

16:20, 17.05.2024 - Un incident aviatic a avut loc pe Aerodromul Spataru din Buzau, unde un avion AN-2, utilizat pentru antrenamentele parașutiștilor, s-a prabușit. Deși aeronava era scoasa din uz de peste un deceniu, aceasta era inca folosita pentru zboruri de instruire.

Un avion s-a prabușit, in urma cu scurt timp, la Buzau

16:01, 17.05.2024 - Un accident aviatic, in care a fost implicat un avion AN-2, a avut loc la Buzau. Potrivit primelor informații, aeronava implicata a fost scoasa din uz de mai bine de 10 ani. Cu toate acestea, era utilizata pentru zborurile de antrenament ale parașutiștilor. Accidentul aviatic a avut loc in cursul acestei…

Accident aviatic in Romania. Avion prabușit la Buzau, care ar fi fost cauza

15:55, 17.05.2024 - Un accident aviatic s-a produs in urma cu puțin timp, la Buzau. Un avion AN-2 s-a prabușit pe Aerodromul Spataru. Din primele informații, aeronava de mici dimensiuni a fost scoasa din uz de mai bine de 10 ani, insa era utilizata pentru zborurile de antrenament ale parașutiștilor. Nu sunt victime. Cel…

Un avion Boeing, care a aparținut TAROM, a ratat decolarea, in Dakar. Copilotul roman și mai mulți pasageri, raniți

08:30, 10.05.2024 - Un avion care a aparținut TAROM a fost implicat intr-un accident grav pe aeroportul din Dakar. Aparatul de zbor, un Boeing 737, la manșa caruia se afla un copilot roman, a ieșit de pe pista in timpul decolarii.

Un avion F-16 al Forțelor Aeriene din Singapore s-a prabușit la o baza aeriana

11:30, 08.05.2024 - Un avion F-16 s-a prabușit miercuri la o baza aeriana din Singapore. Pilotul a reușit sa se catapulteze, potrivit mediafaxUn avion F-16 al Forțelor Aeriene s-a prabușit miercuri la baza aeriana Tengah, a anunțat Ministerul Apararii din Singapore.

Un avion de lupta s-a prabușit in Rusia dupa ce a atacat cu rachete teritoriul ucrainean. Imagini cu aeronava cuprinsa de flacari

09:51, 19.04.2024 - Un avion de lupta rusesc s-a prabușit, vineri dimineața, in regiunea sudica Stavropol din Rusia, dupa ce a atacat cu rachete teritoriul ucrainean. Imagini cu aparatul de zbor in flacari și in cadere libera au fost publicate pe rețelele sociale. 

(video) Un avion militar cu 15 persoane la bord s-a prabușit in Rusia: Nu exista supraviețuitori

14:50, 12.03.2024 - Un avion militar de tip cargo Iliusin Il-76 s-a prabusit, marti, in Rusia la scurt timp dupa decolare, cu 15 persoane la bord, din cauza unui foc izbucnit la unul dintre motoarele sale, a anuntat Ministerul Apararii al Federatiei Ruse, potrivit Reuters, citat de digi24.ro .

(video) Un avion militar rusesc s-a prabușit cu 15 persoane la bord in Rusia. Nu exista supraviețuitori

14:15, 12.03.2024 - Un avion militar de tip cargo Iliusin Il-76 s-a prabusit, marti, in Rusia la scurt timp dupa decolare, cu 15 persoane la bord, din cauza unui foc izbucnit la unul dintre motoarele sale, a anuntat Ministerul Apararii al Federatiei Ruse, potrivit Reuters, citat de digi24.ro .


Ce parere ai despre aceasta stire?