Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO. ULTIMA ORĂ: Accident mortal la Urecheşti. O şoferiţă a intrat cu Skoda într-un tir şi a murit pe loc

Publicat:

  FOTO: Madalin A. (Urechesti). Astazi, in jurul orelor 11.00, s-a produs un nou accident mortal pe DN 2 – E 85, in localitatea Urechesti (Vrancea). O soferita care conducea un autoturism Skoda cu numere de Brasov a murit dupa ce a intrat cu masina intr-un tir. Circulatia este blocata pe un sens de mers, cel […] The post VIDEO. ULTIMA ORA: Accident mortal la Urechesti. O soferita a intrat cu Skoda intr-un tir si a murit pe loc appeared first on - Stiri de ultima ora .

Citeste articolul mai departe pe vranceamedia.ro…  

Sursa articol: vranceamedia.ro


Stiri pe aceeasi tema

Accident mortal in Dambovița! O mașina condusa de un tanar de 22 de ani a ieșit in decor! Un pasager a murit pe loc

19:21, 14.05.2024 - Accident mortal, marți dupa-amiaza, in județul Dambovița! Un barbat de 51 de ani, din comuna Cornești, pasager intr-un autoturism și-a pierdut viața. Șoferul autoturismului, un tanar de 22 de ani, din Finta, a pierdut controlul direcției de deplasare a autoturismului și a ieșit in decor. In urma impactului…

VIDEO | Accident mortal in București: Femeie lovita de o mașina chiar pe bulevard; circulația STB, deviata

13:55, 13.05.2024 - O femeie a fost lovita mortal, luni, de o mașina pe strada Barbu Vacarescu din București, anunța Brigada Rutiera a Capitalei. Polițiștii au fost sesizați luni, prin apel la 112, cu privire la producerea unui accident de circulație pe strada Barbu Vacarescu.

Accident mortal in Brașov, pe calea ferata. O mașina a fost lovita de tren

09:40, 11.05.2024 - Un om a murit și mai multe persoane au fost ranite sambata dimineața, dupa ce un autoturism a fost lovit de un tren intre localitațile Voila și Fagaraș din județul Brașov. Șoferul nu s-a asigurat la trecerea la nivel cu calea ferata.  „Compania Nationala de Cai Ferate CFR SA informeaza ca astazi, 11…

VIDEO Șoferița de 33 de ani, ranita intr-o coliziune produsa intr-o intersecție din Buzau

15:55, 09.05.2024 - Articolul VIDEO Șoferița de 33 de ani, ranita intr-o coliziune produsa intr-o intersecție din Buzau se poate citi integral pe Stiri de Buzau . Doua șoferițe și-au distrus mașinile intr-un accident produs in apropiere de centrul Buzaului. Una dintre femei a fost dusa de urgența la spital. O șoferița…

Accident mortal in Ramnicu Valcea. O persoana a murit și alte patru victime au ajuns la spital, in stare grava

21:50, 19.04.2024 - Un accident mortal a avut loc pe o artera principala din Ramnicu Valcea. Trei mașini s-au ciocnit, iar in urma impactului o persoana a decedat și alte patru au ajuns la spital, avand nevoie de ingrijiri medicale.

Accident mortal in Brașov. Un motociclist s-a stins din viața, dupa ce a intrat cu viteza intr-o mașina

17:16, 30.03.2024 - Un acicdent ingrozitor s-a produs, in urma cu cateva ore, in Brașov. Un motociclist și-a gasit sfarșitul, dupa ce a intrat cu viteza intr-o mașina. Tragedia s-a produs pe DN73A, sambata dupa-amiaza. Traficul a fost restricționat.

Șoferița implicata intr-un accident mortal langa Beiuș, declarata nevinovata. Rudele victimei i-au cerut daune de 500.000 de euro

12:05, 19.03.2024 - O șoferița a fost absolvita de vina producerii unui accident in care a fost implicata langa Beiuș și in care și-a pierdut viața un biciclist de 53 de ani, din Budureasa, dupa ce experții au aratat ca femeia nu avea cum sa evite evenimentul rutier.

Accident mortal in Alba! Un tanar de 22 de murit, dupa ce a pierdut controlul mașinii și s-a rasturnat

09:25, 15.03.2024 - Un accident mortal a avut loc in aceasta dimineața pe raza comunei Petrești, din județul Alba. Un tanar de 22 de ani a pierdut controlul autoturismului din cauza carosabilului umed și s-a rasturnat. Impactul a fost atat de violent incat i-au fost cauzatoare de moarte.


Ce parere ai despre aceasta stire?