Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

(video) Ștefan Urâtu despre numărul real al alegătorilor din Republica Moldova

Publicat:

Numarul alegatorilor introdus in listele electorale este prea umflat, cel puțin așa considera fostul vicepreședinte al , Ștefan Uratu. Fostul funcționar susține ca numarul real al alegatorilor este mult mai mic. Declarații ina cest sens, Ștefan Uratu a facut in cadrul unei Ediții Speciale de la UNIMEDIA.

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

Romania strange colaborarea militara cu Republica Moldova

20:55, 30.04.2024 - Guvernul Romaniei a aprobat, printr-un memorandum, amendarea Acordului cu Republica Moldova privind cooperarea in domeniul militar, introducandu-se prevederi prin care cele doua parti se vor sprijini, in conditii de reciprocitate si pe baza de oportunitate, in toate aspectele referitoare la pregatirea…

Iohannis, declarații la Bruxelles: Voi insista pe urgența sprijinului militar pentru Ucraina

13:46, 21.03.2024 -  "Eu voi insista pe urgenta sprijinului militar si pe necesitatea de a indeplini angajamentele pe care ni le-am asumat", a spus Iohannis.Seful statului a amintit ca Romania sprijina tara vecina militar, umanitar si in ceea ce priveste tranzitul cerealelor.Iohannis a aratat ca "Republica Moldova este…

Filat, a venit cu un comentariu privind ultimele declarații ale șefului SIS

21:55, 05.03.2024 - Fostul premier, Vlad Filat, a venit cu un comentariu privind ultimele declarații ale șefului SIS despre „implicarea Federației Ruse in procesele electorale din Republica Moldova”. „Musteața probabil astazi s-a trezit sa descopere America, sau apa calda, mai bine spus”, a declarat ex-premierul la emisiunea…

(video) Șeful SIS, cu declarații despre „implicarea Rusiei in procesele electorale din Moldova”

10:25, 05.03.2024 - Directorul Serviciului de Informații și Securitate al Republicii Moldova, Alexandru Musteața, a susținut o conferința de presa privind evaluarea implicarii Federației Ruse in procesele electorale din Republica Moldova, in 2024-2025.

(live/update) Șeful SIS, cu declarații despre „implicarea Rusiei in procesele electorale din Moldova”

10:16, 05.03.2024 - Directorul Serviciului de Informații și Securitate al Republicii Moldova, Alexandru Musteața, susține o conferința de presa privind evaluarea implicarii Federației Ruse in procesele electorale din Republica Moldova, in 2024-2025.

(live) Șeful SIS, cu declarații despre „implicarea Rusiei in procesele electorale din Moldova”

10:06, 05.03.2024 - Directorul Serviciului de Informații și Securitate al Republicii Moldova, Alexandru Musteața, susține o conferința de presa privind evaluarea implicarii Federației Ruse in procesele electorale din Republica Moldova, in 2024-2025.

Val de critici dupa declaratii considerate „rasiste'' facute de Trump la adresa alegatorilor de culoare

10:25, 25.02.2024 - Donald Trump a declansat un val de critici sambata dupa ce a facut mai multe declaratii in legatura cu alegatorii de culoare, sugerand ca inculparile care il vizeaza l-au facut un candidat placut in ochii afro-americanilor.

Val de critici dupa declaratii ale lui Trump la adresa alegatorilor de culoare, considerate rasiste

09:10, 25.02.2024 - Donald Trump a declansat un val de critici sambata, dupa ce a facut mai multe declaratii in legatura cu alegatorii de culoare, sugerand ca inculparile care il vizeaza l-au facut un candidat placut in ochii afro-americanilor, relateaza AFP.


Ce parere ai despre aceasta stire?