Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO: Soția unui AFACERIST gorjean a făcut un tânăr să PLÂNGĂ: „Nu îmi vine să CRED”

Publicat:




Soția afaceristului gorjean este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi. Delia are milioane de fani in toata țara, iar unii dintre ei ar face orice sa o intalneasca și sa-i poata vorbi. Așa s-a intamplat și mercuri seara cand un tanar a intalnit-o pe artista.

Miercuri seara a avut loc o intamplare de-a dreptul emoționanta pentru unul din fanii Deliei. Acesta s-a intalnit fața in fața cu artista iar atunci cand a vazut-o a inceput sa planga dupa care s-a lasat in jos copleșit de emoții. „ Atat mi-am dorit sa te vad… nu imi vine sa…

Citeste articolul mai departe pe gorj-domino.ro…  

Sursa articol: gorj-domino.ro


Stiri pe aceeasi tema

Pasiunea neobișnuita pe care o are Delia, soția lui Lino Golden. Din ce face bani tanara

12:05, 05.05.2024 - Delia, soția lui Lino Golden, are o pasiune neobișnuita despre care puțina lume știa. Tanara a povestit despre modalitatea neașteptata prin care iși caștiga banii de zi cu zi. Se pare ca aceasta ocupație a ei nu este deloc pe placul artistului.

Ce ținuta a imbracat Delia, soția lui Lino Golden, la petrecerea de dupa cununia civila. Tanara a renunțat la rochia alba

15:05, 25.04.2024 - Delia și Lino Golden s-au cununat civil vineri, 19 aprilie 2024. Evenimentul a avut loc intr-un cadru restrans, unde au fost prezenți prietenii și familiile celor doi. Tanara a stralucit intr-o rochie alba și mulata, insa ce a purtat la petrecerea de dupa nunta a luat pe toata lumea prin surprindere.

Panica intr-un zbor Ryanair: Un tanar a murit subit, in timp ce soția sa insarcinata statea pe un alt rand de scaune

18:40, 18.04.2024 - Un viitor tata, in varsta de 33 de ani, a murit intr-un zbor Ryanair deasupra Italiei, dupa ce a suferit un atac de cord in timp ce soția sa insarcinata statea pe un alt rand de scaune, in partea din spate a avionului.

„Am intalnit o femeie incredibila dupa ce soția mea a murit, dar ma simt vinovat”

09:06, 02.04.2024 - „Am intalnit o femeie incredibila dupa ce soția mea a murit, dar ma simt vinovat” Continue reading „Am intalnit o femeie incredibila dupa ce soția mea a murit, dar ma simt vinovat” at Tabu.

Cați bani a platit Delia pentru geaca de rafie. Artista și-a luat și caciula la fel: „Are și mama vreo 4-5 papornițe din astea”

10:35, 26.03.2024 - Delia a atras din nou atenția fanilor, dupa ce a ales sa poarte haine confecționate din materialul celebrelor sacoșe de rafie. Artista a scos din buzunar cateva sute de lei pentru o geaca și o caciula.Delia Matache, cunoscuta pentru stilul ei vestimentar indrazneț și nonconformist, a reușit sa atraga…

De ce Cheloo și Catalin Bordea l-au ironizat pe Victor Slav la „iUmor”. Jurații nu s-au abținut: „Bai, dar ce-a imbatranit”

16:20, 13.03.2024 - Victor Slav a susținut un numar de roast pe scena de la „iUmor”, in ediția de duminica a show-ului difuzat la Antena 1. Fostul prezentator de televiziune i-a oferit flori Deliei, dar nu a scapat de ironiile fine ale juraților Catalin Bordea și Cheloo. In cel de-al patrulea episod al noului sezon „iUmor”,…

Casa Alba: Biden s-a intalnit joi cu soția și fiica lui Alexei Navalnii

07:30, 23.02.2024 - Președintele american Joe Biden s-a intalnit joi cu soția și fiica lui Alexei Navalnii, liderul opoziției ruse decedat saptamana trecuta, „pentru a-și exprima sincerele condoleanțe”, a spus Casa Alba, relateaza hotne w s.ro .


Ce parere ai despre aceasta stire?