Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO| Şoferii de camion din Spania protestează împotriva normelor din transporturi şi creşterii costului vieţii

Publicat:

Camionagiii care au blocat Spania mai devreme in acest an au lansat luni o noua greva, marsaluind prin capitala Madrid pentru a cere schimbarea normelor de transport si pentru a protesta impotriva costului vietii, relateaza Reuters.

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmarește stiripesurse.ro pe Facebook

stiripesurse.ro × NEWSLETTER ×

Am citit și sunt de acord cu
Politica de confidențialitate

BACK TO TOP DESPRE

Exclusivitați și documente incendiare.

Echipa stiripesurse.ro va prezinta stirile din spatele stirilor.

DATE…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Conflict diplomatic provocat de comentariile lui Javier Milei: Spania iși retrage definitiv ambasadorul din Argentina

16:46, 21.05.2024 - Spania a anuntat marti retragerea definitiva a ambasadoarei sale din Argentina, in urma unui conflict diplomatic provocat de comentarii facute la Madrid de presedintele ultra-liberal argentinian Javier Milei la adresa premierului socialist spaniol Pedro Sanchez si a sotiei acestuia, relateaza agentiile…

Spania isi retrage definitiv ambasadorul din Argentina, dupa ce Milei i-a jignit pe premierul Sanchez și pe soția lui

15:55, 21.05.2024 - Spania a anuntat, marti, retragerea definitiva a ambasadoarei sale din Argentina, dupa comentariile facute la Madrid de presedintele ultra-liberal argentinian Javier Milei la adresa premierului socialist spaniol Pedro Sanchez si a sotiei acestuia, relateaza agentiile Reuters si EFE, potrivit Agerpres. 

Zelenski va merge in vizita in Spania si se va intalni vineri cu regele Felipe

18:21, 14.05.2024 - Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski va merge in vizita la Madrid pe 17 mai si se va intalni cu regele Felipe al Spaniei, a anuntat marti Palatul Regal intr-un comunicat citat de Reuters.

Volodimir Zelenski se duce in vizita in Spania si se va intalni vineri cu regele

17:45, 14.05.2024 - Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski va veni in vizita la Madrid pe 17 mai si se va intalni cu regele Felipe al Spaniei, a anuntat marti Palatul Regal intr-un comunicat citat de Reuters.Monarhul va organiza o receptie pentru Zelenski la ora locala 12:30 (13.

Coridele, subiect de disputa politica in Spania: Decizia controversata a Guvernului de la Madrid

18:55, 03.05.2024 - Spania a abrogat un premiu anual pentru luptele cu tauri, provocand reproșurile conservatorilor fața de o masura impotriva unei tradiții de secole pe care ei o vad ca o forma de arta, dar care provoaca ingrijorare in ce privește protecția animalelor, scrie Reuters, citat de presa romana .

Rusia a condamnat la inchisoare un colaborator important al lui Mark Zuckerberg

12:25, 25.04.2024 - Un tribunal militar rus l-a condamnat in absența pe purtatorul de cuvant al Meta, Andy Stone, la șase ani de inchisoare pentru „apararea publica a terorismului”, relateaza Reuters. Avocatul lui Stone a cerut achitarea, și exista planuri de a face apel la sentința. La cateva luni dupa ce oficialii ruși…

Greva fara precedent a jurnalistilor, pentru a atrage atentia asupra cresterii costului vietii

13:05, 16.04.2024 - Jurnalistii din Grecia au declansat marti o greva de 24 de ore in semn de protest fata de cresterea costului vietii si salariile relativ scazute, relateaza dpa, titreaza Agerpres. Nu se mai transmit stiri la radio sau la televiziune.

Volkswagen se confrunta cu o incetinire a creșterii vanzarilor

14:15, 13.03.2024 - Volkswagen se așteapta la o creștere de 3% a vanzarilor sale de automobile in acest an, in scadere puternica fața de 2023, pe fondul unor perspective economice sumbre și al creșterii concurenței, scrie Reuters. Prezentand rezultatele constructorului auto german pentru 2023, șeful financiar Arno Antlitz…


Ce parere ai despre aceasta stire?