Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

[VIDEO] Șocant: a căzut o bucată de tavan la Atrium Mall

Publicat:

O bucata de tavan s-a prabușit la . Este vorba despre tavanul primului etaj, in zona magazinului C&A. Bucațile de tavan au cazut peste scara rulanta, o bucata ajungand la parter. Locul a fost securizat de agenții de paza ai mall-ului, pentru a impiedica producerea unui eveniment nedorit pana la remedierea problemei. Atrium […] The post [VIDEO] Șocant: a cazut o bucata de tavan la Atrium Mall appeared first on Arad 24 - Știri Conectate La Realitate .

Citeste articolul mai departe pe arad24.net…  

Sursa articol: arad24.net


Stiri pe aceeasi tema

O eleva de 16 ani a cazut de la etajul unui liceu din Cluj, in timpul orei. Profesorul și colegii, martori ai accidentului șocant

20:05, 22.04.2024 - "Din primele verificari efectuarea a reieșit ca minora, in varsta de 17 ani, ar fi cazut de pe un pervaz al salii de clasa, in codiții ce urmeaza a fi stabilite in cadrul anchetei. La fața locului a intervenit de urgența un echipaj medical pentru a-i acorda ajutorul calificat, fiind transportata la…

Caz șocant in Iași! O fetita in varsta de patru ani a cazut intr-un iaz. Micuța e in stare grava, la spital

23:05, 05.04.2024 - Caz șocant in Iași! O fetița in varsta de patru ani a ajuns in stare grava, la Spitalul de Copii „Sfanta Maria” din Iasi, dupa ce a cazut intr-un iaz. Potrivit informațiilor, micuța a fost resuscitata de medici, iar acum este in coma și lupta sa traiasca.

O bucata de metal, posibil deșeu al Stației Spațiale Internaționale, a cazut intr-o casa din Florida. Raspunsul NASA

22:06, 02.04.2024 - O bucata considerabila de metal, presupusa a fi parte dintr-o platforma de baterii abandonata de pe Stația Spațiala Internaționala, a strapuns acoperișul și doua etaje ale unei case din Florida. NASA investigheaza incidentul.

Incident șocant la Poiana Caprioarei: un barbat a murit dupa ce un copac a cazut peste el

16:10, 01.04.2024 - TRAGIC… Un incident grav a avut loc, in aceasta dupa-amiaza, la Poiana Caprioarei, in zona cantonului silvic. Un barbat in varsta de 45 ani a murit dupa ce un copac a cazut peste el. Potrivit unor surse, acesta este din Chițoc și lucra ca zilier la padurar. La fața locului a ajuns un echipaj de […]…

Un copil de 2 ani a murit dupa ce a cazut intr-un bazin de colectare a apei. Caz șocant la Arad!

07:06, 21.03.2024 - Parinții au fost cei care l-au scos pe micuț din bazin și au sunat de urgența la 112. La sosirea echipajului, copilul era in stare de inconștiența.Dupa mai multe manevre de resuscitare, minorul a fost declarat decedat. Polițiștii au deschis acum o ancheta pentru a stabili cum s-a produs tragedia. 

Accident șocant, cu 3 morți, pe DN1. Un camion a trecut peste o mașina și a cazut de pe pod

21:50, 08.03.2024 - Un accident grav s-a produs vineri pe drumul national DN 1, pe centura orasului Avrig. Trei persoane și-u pierdu viața. Din primele informații, un camion a trecut peste o mașina și apoi a rupt balustrada podului, cazand pe calea ferata. Tragedia s-ar fi produs dupa ce una din roțile camionului au explodat,…

Misterul celui mai mare meteorit cazut pe Pamant. A fost descoperit in 2016, dar a disparut intre timp și e de negasit

21:56, 02.03.2024 - Povestea meteoritului Chinguetti ramane un mister, dupa mai bine de 100 de ani. Bucata de fier de 4,5 kilograme a fost luata de pe varful unui munte de fier de 100 de metri lațime, despre care se crede ca era un meteorit uriaș, in Africa, in 1916, relateaza Science Alert.

Caz șocant in Cluj! O tanara in varsta de 20 de ani a murit dupa ce a cazut de la inalțime

09:31, 12.02.2024 - Noaptea trecuta, un incident tragic a avut loc in Cluj. O tanara in varsta de 20 de ani a decedat dupa ce a cazut de la inalțime, pe strada Henri Barbusse. Femeia a fost gasita fara suflare in fața unui bloc de locuințe.


Ce parere ai despre aceasta stire?