Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO / Scandal pe scena de la MTV Video Music Awards! Nicki Minaj a sărit la gâtul lui Miley Cyrus

Publicat:

Scandal de proportii pe scena de la MTV ! a sarit la gâtul lui imediat dupa ce si-a primit premiul pentru cel mai bun video hip-hop.

nu si-a putut stapâni furia fata de la MTV ! Cântareata în vârsta de 32 de ani a urcat pe scena pentru a-si primi premiul, iar la sfârsitul discursului a atacat-o pe , care a spus despre ea în presa ca nu este "foarte politicoasa".

(foto: facebook)

"Si, acum, din nou la târfa…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Vestita ușa din Titanic, pe care a plutit Rose, a fost vanduta la licitație pentru o suma exorbitanta

20:10, 27.03.2024 - Cu toate ca nu este primul obiect legat de film care este vandut la licitație, aceasta ușa a reprezentat un element iconic și plin de semnificație pentru mulți spectatori ai blockbuster-ului din anii '90. Suma exorbitanta pentru care a fost vanduta sugereaza ca nostalgia și interesul pentru operele…

Scandal rasist la Jocurile Olimpice de la Paris. Ținta, Aya Nakamura, cea mai ascultata cantareața franceza din lume

12:25, 16.03.2024 - Aya Nakamura, cea mai mare vedeta pop din Franța, a devenit ținta unor atacuri rasiste, saptamana aceasta, dupa ce politicienii de extrema dreapta și-au exprimat indignarea fața de posibilitatea ca ca ea sa cante la Jocurile Olimpice de la Paris.

Jandarmi amenințați cu moartea, la Braila. Un barbat beat a sarit la bataie cu lopata și caramizi VIDEO

14:15, 10.03.2024 - Scandal de proporții la Braila, dupa ce un barbat beat a lovit cu poarta un jandarm, apoi a aruncat cu o lopata și cu caramizi spre echipajul de intervenție, amenințandu-i pe jandarmi cu moartea.

Beyonce, prinsa in mijlocul unui scandal internațional. Cantareața este acuzata de plagiat

21:36, 05.03.2024 - Beyonce, una dintre cele mai iubite cantarețe la nivel mondial, a lansat doua piese country și este acuzata de plagiat. Una dintre melodiile sale ar fi fost copiata dupa coloana sonora a unui desen animat, indragit de copii.

Adriana Trandafir și Marius Bodochi, pe scena suceveana, in spectacolul „Scandal in ...

16:05, 28.02.2024 - Actorii Adriana Trandafir și Marius Bodochi sunt așteptați pe 26 aprilie 2024, la Suceava, la Casa de Cultura a Sindicatelor, unde vor juca in spectacolul „Scandal in familiei", alaturi de actorii Alexandra Apetrei, Paula Chirila, Razvan Oprea, Andrei Mateiu. Spectacolul va incepe la ...

Thomas Tuchel, scandal monstru in vestiar: „Nu sunteți atat de buni pe cat credeam!”

23:30, 15.02.2024 - Dupa eșecul de pe „Olimpico”, in fața lui Lazio (0-1), in vestiarul lui Bayern au sarit scantei. Antrenorul Thomas Tuchel și-a umilit jucatorii. Intre jucatorii lui Bayern și antrenorul Thomas Tuchel se casca o adevarata prapastie. Postul tv Sky Germania a dezvaluit ca la finele meciului pierdut pe…

Revenire surpriza pe scena a cantaretei Celine Dion, la gala Premiilor Grammy

11:55, 05.02.2024 - Cantareata canadiana Celine Dion a avut prima aparitie publica din ultimele trei luni, duminica seara, cand a urcat pe scena ceremoniei de decernare a Premiilor Grammy pentru a inmana premiul "Albumul anului", relateaza contactmusic.com.

Grammy. „Cantecul anului”

06:50, 05.02.2024 - Cantareata americana Billie Eilish a castigat duminica seara, la Los Angeles, premiul Grammy la categoria „cantecul anului” cu single-ul „What Was I Made For?”, compus pentru coloana sonora a filmului „Barbie” informeaza AFP. La categoria „cantecul anului” au fost nominalizate single-urile „A&W” (Lana…


Ce parere ai despre aceasta stire?