Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO: S-au trezit cu elefantul în bucătărie! Animalul scotocea printre rafturi după sărăţele

Publicat:

S-a intamplat in Thailanda unde o familie s-a trezit dis de dimineata cu un elefant infometat care scotocea printre rafturi dupa saratele. Iar asta nu este prima vizita a uriasului Boomnee. Medicul veterinar de la Departamentul Parcurilor Nationale si Faunei salbatice, a explicat ca este posibil sa nu existe sufieciente macaruri sarate in salbaticie in timpul sezonului ploios, fortand elefantii sa caute sare in satele locale. Dr. Joshua (...)

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Nu ai timp de pierdut in bucatarie? Atunci ai nevoie de o oala sub presiune

14:25, 26.04.2024 - Gatitul poate fi o activitate placuta și satisfacatoare, dar uneori timpul limitat ne impiedica sa petrecem ore in bucatarie pregatind mancaruri delicioase. In acest context, oala sub presiune devine un aliat de incredere, oferindu-ne o serie de avantaje care transforma gatitul intr-o experiența rapida…

Așa arata vila de lux a lui chef Florin Dumitrescu. Bucatarie ca a lui mai vezi doar in filme

21:50, 28.03.2024 - Florin Dumitrescu, fostul jurat al emisiunii „Chefi la Cuțite”, și-a renovat recent casa și le-a aratat fanilor virtuali cum arata locuința acum. Bucatarul locuiește intr-o vila cu etaj, alaturi de soția sa, Cristina, și de cele doua fiice ale lor. Cei doi soți i-au decorat locuința dupa bunul plac,…

Cum a ajuns medicul Carstoiu candidatul Coaliției la Capitala. "Nu sunt ferm convins ca noi l-am ales"

14:15, 20.03.2024 - Liderii Coaliției și Catalin Carstoiu au evitat sa spuna cine pe cine a abordat pentru ca medicul sa ajunga candidatul PSD-PNL la Primaria Capitalei. Totuși, cei trei au precizat ca totul a inceput ca urmare a discuțiilor legate de Spitalul Universitar, pe care Carstoiu il conduce.

Ziua Mondiala a Somnului. Complicațiile cardiovasculare ale apneei in somn

05:15, 15.03.2024 - La data de 15 martie 2024, la nivel internațional, este sarbatorita Ziua Mondiala a Somnului. Tema propusa pentru acest an este “Echitatea in somn pentru sanatatea globala”. Somnul este esențial pentru sanatate, așa cum bine știm, iar problemele legate de afecțiunile somnului iși pot spune notabil cuvantul.…

Medic din Bihor, mort intr-un accident rutier grav. Barbatul de 42 de ani se afla la volan și a intrat cu mașina intr-un TIR: ” ”Cu inimile zdrobite de durere...”

14:25, 08.03.2024 - Un medic roman a murit intr-un accident rutier cumplit, in Bihor. Barbatul s-a stins din viața pe loc, dupa ce a intrat cu mașina intr-un TIR. Medicul de 42 de ani se intorcea de la munca, iar vestea ca acesta nu mai ajunge acasa la familia lui a fost devastatoare.

Restaurant din Buzau inchis temporar de comisarii OPC din cauza mizeriei descoperite in bucatarie FOTO

11:30, 07.03.2024 - Aparate de gatit și frigidere neigienizate, oale și tigai acoperite de grasime arsa, alimente expirate sau nedepozitate corespunzator sunt doar cateva dintre problemele descoperite la cele mai recente controale efectuate de Protecția Consumatorilor (CJPC) Buzau. Un restaurant a fost inchis temporar

Power Couple Romania, 28 februarie 2024. Emi a chemat medicul la proba de cuplu. Ce a pațit soțul Madalinei: „Aspacardin aveți?”

21:55, 28.02.2024 - Emi a chemat medicul și a cerut ajutor ca sa poata finaliza proba „Noroc, iubito!” din ediția 12 Power Couple Romania, de pe 28 februarie 2024. Concurentul a trecut printr-un moment „de infarct” de fața cu soția lui, Madalina. Iata ce a pațit tanarul.

CNAS vrea ca romanii sa mearga la medicul de familie anual, in luna nașterii: "Asta se face in toate țarile civilizate"

11:30, 21.02.2024 - Președinta CNAS, Valeria Herdea, a anunțat ca de la 1 martie instituția va derula o campanie pentru a-i convinge pe romani sa mearga la medic preventiv pentru consultație anual, in luna nașterii.


Ce parere ai despre aceasta stire?