Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO O specie umanoidă preistorică, mai apropiată de omul modern decât neanderthalienii, a trăit în China (studiu)

Publicat:

Omul de Neanderthal nu ar fi totusi cel mai apropiat "verisor" al omului modern, afirma oamenii de stiinta care au analizat un craniu fosilizat descoperit în China, potrivit carora acea fosila ar apartine unei noi specii umanoide preistorice, care era mai apropiata de Homo sapiens decât erau neanderthalienii, informeaza AFP.
Craniul din Harbin reprezinta fosila cel mai bine conservata din acea perioada (Pleistocenul mijlociu), spun autorii acestui studiu, ale carui rezultate au fost publicate vineri în revista . Craniul fosilizat dateaza din urma cu…

Citeste articolul mai departe pe hotnews.ro…  

Sursa articol: hotnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Conceptul Volkswagen ID.Code: anunța un SUV electric pentru China

12:55, 25.04.2024 - Nu mai este deloc o noutate ca piața din China a devenit foarte importanta pentru producatorii de automobile europeni. BMW și Volkswagen sunt doar doua exemple. De fapt, constructorul din Wolfsburg tocmai a dezvaluit un nou concept, denumit ID.Code. Acesta a debutat cu ocazia Salonului Auto de la Beijing…

Razboi Iran-Israel. Reactia NATO, Rusiei, Chinei

13:10, 14.04.2024 - Atacul fara precedent al Iranului impotriva Israelului a generat reactii pe plan global. NATO „condamna escaladarea Iranului” care a intreprins sambata un atac fara precedent impotriva Israelului si „indeamna la retinere”, pentru ca actualul „conflict din Orientul Mijlociu sa nu devina incontrolabil”,…

Planurile anti-poluare au efecte inverse: Cantitati mari de gaze refrigerante intra ilegal in Europa

08:21, 08.04.2024 - Cantitati mari de gaze refrigerante, care incalzesc clima, sunt introduse ilegal in Europa din China si Turcia, subminand pactul global pentru eliminarea lor treptata, se arata intr-un raport al Agentiei de Investigatii de Mediu (EIA), cu sediul la Londra, publicat luni, relateaza Reuters și news.ro.

Trei parlamentari romani au ajuns ținta hackerilor chinezi din gruparea APT31, „vanați” de FBI pentru ca spioneaza la nivel global (Europa Libera)

20:35, 26.03.2024 - Trei parlamentari din Romania, care fac parte dintr-un grup international ostil Beijingului, au fost vizati de un grup de hackeri sustinut de guvernul chinez, dezvaluie marți, 26 martie, Radio Europa Libera.Deputatii Catalin Tenita (REPER) și Alexandru Muraru (PNL), precum si fostul deputat Pavel Popescu…

Liderul Bentley, Adrian Hallmark, si-a dat demisia si va deveni director general al Aston Martin

07:11, 23.03.2024 - Hallmark, in varsta de 61 de ani, va prelua conducerea Aston Martin cel tarziu la 1 octombrie, a anuntat vineri compania. Directorul actual al Aston Martin, Amedeo Felisa, va ramane in postul sau pana la acel moment. ”Aduce peste 25 de ani de experienta de mare succes in domeniul auto din SUA, Europa…

Sondaj EUROCHAMBRES: Tensiunile geopolitice raman principalul motiv de ingrijorare pentru mediul de afaceri internațional, in 2024

07:16, 05.03.2024 - Sondajul se bazeaza pe raspunsurile organizațiilor de reprezentare a mediului de afaceri din state ale caror economii insumeaza aproximativ 70% din totalul Produsului Intern Brut (PIB) global. Pentru al doilea an consecutiv, instabilitatea cauzata de tensiunile geopolitice continua sa cantareasca cel…

Dacia Spring ar putea fi construita in Europa

10:56, 27.02.2024 - Dacia ia in considerare mutarea producției Spring in Europa, deoarece avantajul costurilor de a construi in China și de a importa devine tot mai puțin evident, relateaza presa italiana. Citește și: Copil de 8 ani, cazut din telescaun in stațiunea Straja. Era insoțit tot de un minor Spring, in prezent…

Opinie. Dragoș Damian, Terapia Cluj: „Nu mai cascați gura la scandalurile politice din Romania. Fiți un pic atenți la criza din Marea Roșie”

09:30, 17.02.2024 - Criza generata de conflictul din Marea Roșie afecteaza toate rutele navale care aduc spre Europa materii prime, materiale și produse finite din „fabricile lumii” – China, India, Taiwan, Coreea de Sud, Indonezia, Tailanda, Filipine și alte țari asiatice – și, intr-o mai mica masura, petrol și combustibili…


Ce parere ai despre aceasta stire?