Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO: O petrecere cu ceai care opreşte timpul în loc

Publicat:

De la pahare si cesti de ceai facute zob la oua care explodeaza, "Petrecere cu ceai cu încetinitorul" ofera o scurta incursiune în lumea spectaculoasa a filmarilor de mare viteza, cu încetinitorul, arata .

Filmarea pentru clipul Youtube a fost realizata cu o camera , conform descrierii clipului. Culorile puternice sunt la fel de fascinante ca viteza ratele uimitor de mari ale cadrelor, de la 3.200 pâna la 6.900 de cadre pe secunda.

Citeste articolul mai departe pe jurnalul.ro…  

Sursa articol: jurnalul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Sunete britanice pe Bega: petrecere in timpul zilei cu DJ Suv și K-Jah, in cadrul distracției pusa la cale de echipa anonimTM (foto)

15:00, 13.05.2024 - La sfarșitul saptamanii trecute, Timișoara a fost gazda unei petreceri inedite desfașurate pe vaporul Pelican pe Bega, evenimentul pus la cale de catre brandul de petrecri anonimTM avand oaspeți speciali din Marea Britanie. Invitații speciali DJ Suv și K-Jah au oferit publicului autohton o excursie…

Un șofer de ambulanța a suferit un AVC in timpul misiunii. „Colegul a vazut ca nu schimba viteza și motorul se tureaza foarte tare”

20:40, 29.04.2024 - Un șofer de ambulanța, de 57 de ani, de la substația de ambulanța din Radauți, SAJ Suceava, a suferit un accident vascular cerebral (AVC) in timp ce se afla la volan, in timpul unei misiuni de salvare de sambata, potrivit Monitorul de Suceava. Conform declarațiilor purtatorului de cuvant al SAJ Suceava,…

Un șofer de ambulanța a suferit un AVC in timpul misiunii. „Colegul asistent medical a vazut ca ambulanțierul nu schimba viteza și motorul se tureaza foarte tare”

11:15, 29.04.2024 - Un șofer de ambulanța, de 57 de ani, de la substația de ambulanța din Radauți, SAJ Suceava, a suferit un accident vascular cerebral (AVC) in timp ce se afla la volan, in timpul unei misiuni de salvare de sambata.

Ce s-a intamplat, de fapt, in timpul retragerii trupelor americane din Afganistan. Filmarea CNN ce contrazice raportul Pentagonului (VIDEO)

09:56, 26.04.2024 - CNN a prezentat noi dovezi ce contrazic, practic, raportul Pentagonului privind modul in care s-au retras trupele americane din Afganistan, in august 2021. Se vorbeste despre atacul sinucigaș al ISIS-K in apropierea aeroportului din Kabul. In retragere, au murit 13 militari americani și 170 de afgani…

Franța cere Rusiei sa respecte o incetare a focului in Ucraina in timpul Jocurilor Olimpice de la Paris

13:15, 17.03.2024 - Emmanuel Macron a afirmat ca Rusiei i se va cere sa respecte o incetare a focului in Ucraina in timpul Jocurilor Olimpice de la Paris. Presedintele francez a facut aceste declarații in timpul unui interviu difuzat de televiziunea ucraineana si postat sambata de o jurnalista ucraineana pe canalul sau…

Macron anunța ca ii va cere lui Putin sa respecte o incetare a focului in Ucraina in timpul Jocurilor Olimpice de la Paris

12:06, 17.03.2024 - Rusiei i se va cere sa respecte o incetare a focului in Ucraina in timpul Jocurilor Olimpice de la Paris, a declarat presedintele francez Emmanuel Macron intr-un interviu de la Paris, difuzat de televiziunea ucraineana si postat sambata de o jurnalista ucraineana pe canalul sau YouTube.

(video) Dorin Galben, dupa acuzațiile pe interviul cu Veaceslav Platon: Nu sunt procuror sau judecator ca sa dau pe cineva la socoteala

09:45, 17.03.2024 - Jurnalistul Dorin Galben a venit cu un comentariu dupa criticile și acuzațiile aduse la adresa lui in legatura cu interviul, realizat cu Veaceslav Platon, dupa care și a ramas fara emisiune la un canal tv. „Timpul le va aranja pe toate la locul lor”, a declarat Galben intr-o inregistrare video pe Youtube.


Ce parere ai despre aceasta stire?