Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO / O femeie îşi alăptează copilul de şase ani: "Laptele are gustul unei acadele!"

Publicat:

O femeie din Australia îsi alapteaza copilul de sase ani, deoarece considera ca laptele matern este foarte sanatos. Aceasta sustine ca va face asta si pe terenul scolii, daca fata ei îsi va dori, potrivit dailymail.co.uk.

, în vârsta de 52 de ani, îsi alapteaza regulat fetita pe nume Aminah, deoarece crede cu tarie în beneficiile laptelui matern. Femeia a fost surprinsa în timp ce îsi alapta fetita într-un parc.

"Câteodata, laptele are gustul unei acadele. Are gustul

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Motivul ireal pentru care o femeie a rapit o fetița de 11 ani

03:30, 02.05.2024 - O chinezoaica a fost condamnata recent la inchisoare pentru ca a rapit o fetița de 11 ani, pe care intenționa sa o creasca pentru a deveni soția perfecta pentru fiul ei de 27 de ani, informeaza odditycentral.com.

O femeie și o fetița de 12 ani, atacate de cinci caini agresivi in județul Galați. Proprietarul s-a ales cu dosar penal

13:01, 23.04.2024 - Un barbat din comuna Corod s-a ales cu dosar penal pentru atacul provocat de cainii sai asupra unei femei. Dupa atacul asupra femeii, cainii au atacat și o fetița in varsta de 12 ani. Proprietarul s-a ales cu dosar penal.

O femeie, cadru militar in Bucuresti, arestata preventiv dupa ce si-a lovit fetita in varsta de doua luni

14:30, 18.04.2024 - O femeie, cadru militar in Bucuresti, a fost arestata preventiv dupa ce și-a maltratat fetita in varsta de doua luni, provocandu-i mai multe rani, inclusiv fracturi costale si la maini, traumatism cranian. Medicii au stabilit ca micuta are nevoie de 40-50 de zile de ingrijiri medicale, relateaza News.ro.Biroul…

Caz infiorator. O femeie a ținut cadavrul fratelui ei in casa timp de 5 ani! A dormit langa el in fiecare noapte

13:40, 19.02.2024 - Un caz cutremurator zguduie liniștea orașului Geelong din Australia, unde o femeie a trait timp de cinci ani intr-o casa plina de groaza, pastrand in locuința cadavrul fratelui sau. Vecinii și autoritațile au fost șocați sa descopere ca aceasta a dormit langa trupul neinsuflețit in fiecare noapte.

O femeie și-a abandonat intenționat baiatul de 9 ani in spital: fetița era și ea internata

12:40, 18.02.2024 - O femeie, in varsta de 39 de ani, din Galați, și-a lasat, sambata, fiul in varsta de 9 ani in interiorul Spitalului de Pediatrie „Sfantul Ioan” din Galați și a plecat. Polițiștii au fost alertați de concubinul femeii, informeaza Mediafax. „La data de 17 februarie 2024, la ora 16:10, polițiștii din…

O femeie din raionul Singerei a nascut o fetița, in drum spre maternitate: Familia are inca 4 copii

17:10, 12.02.2024 - O femeie de 38 de ani din satul Pepeni, raionul Singerei, a nascut in timp ce era transportata spre maternitate, in mașina ambulanței. Femeia a adus pe lume o fetița perfect sanatoasa, aceasta mai are acasa inca 4 copii.

Dan Bittman, noi declarații despre desparțirea de Liliana Ștefan dupa 25 de ani de relație: „M-a suportat pana cand, probabil, n-a mai putut”

10:06, 08.02.2024 - Dan Bittman a facut noi dezvaluiri despre Liliana Ștefan. Artistul s-a desparțit de mama copiilor lui și recunoaște acum, intr-un interviu pentru revista VIVA!, ca ar fi schimbat multe in relația pe care a avut-o cu mama copiilor lui. Dan Bittman și Liliana Ștefan au trait timp de 25 de ani o frumoasa…


Ce parere ai despre aceasta stire?