Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO: O buzoiancă de 34 de ani a pierit într-un accident cumplit

Publicat:

Accident rutier infiorator, vineri dupa-amiaza, pe DJ 203 D, la intrarea in localitatea Maxenu dinspre Buzau. O șoferița de 34 și-a gasit sfarșitul dupa ce, pe fondul vitezei excesive, a pierdut controlul volanului și s-a infipt cu mașina intr-un pom [...] citește mai mult Post-ul VIDEO: O buzoianca de 34 de ani a pierit intr-un accident cumplit apare prima data in .

Citeste articolul mai departe pe reporterbuzoian.ro…  

Sursa articol: reporterbuzoian.ro


Stiri pe aceeasi tema

Accident cumplit pe DN6: Un barbat a murit dupa ce mașina in care se afla a lovit un cap de pod

22:00, 06.05.2024 - Un barbat a murit in urma unui accident care a avut loc duminica pe DN 6, in localitatea Sadova Veche, din județul Caraș-Severin. Un autoturism a lovit duminica un cap de pod pe DN 6, in Sadova Veche, județul Caraș-Severin, iar in urma evenimentului rutier un barbat a murit.

El este Andrei, tanarul de 19 ani, care a murit alaturi de varul sau intr-un accident cumplit in Argeș. Luase permisul de doar trei saptamani

12:21, 03.05.2024 - Andrei a murit alaturi de varul sau intr-un accident cumplit in Argeș. Tanarul avea 19 ani și luase permisul in urma cu doar trei saptamani. Cei doi se aflau in mașina cu alte doua persoane, care au supraviețuit. Din nefericire, Andrei și varul sau au murit pe loc.

Accident cumplit pe ”Drumul Morții” din Buzau. Un barbat și-a pierdut viața, dupa ce un TIR l-a lovit frontal / FOTO

23:11, 12.03.2024 - Inca o tragedie s-a produs pe ”Drumul Morții” din Sibiu! Un barbat a murit intr-un accident cumplit, in urma cu cateva ore. Duba in care se afla a fost lovita frontal de un TIR și distrusa in totalitate. Șoferul nu a mai avut nicio șansa de supraviețuire.

Accident teribil pe E85, la Limpeziș. Trafic blocat

13:40, 12.03.2024 - Trafic blocat pe DN2E85, in aceasta dupa-amiaza, in Limpezis, in urma unui grav accident rutier. ,,Din primele date, se pare ca in eveniment sunt implicate doua autovehicule, 3 persoane ar fi incarcerate.” , anunța IPJ Buzau.

Accident rutier cumplit in Caracal! Un sofer a ars de viu, dupa ce a ramas blocat intre fiare / FOTO

10:25, 10.03.2024 - Un accident rutier cumplit s-a produs in Caracal! Un sofer a ars de viu, dupa ce a ramas blocat intre fiare. Conducatorul auto s-a rasturnat cu masina pe centura orasului. Iata cum s-a intamplat incidentul devastator!

Grav accident pe DN2 B, la C.A. Rosetti. O persoana, ramasa incarcerata

11:21, 26.02.2024 - Trafic dirijat pe DN2B, in C.A. Rosetti, in urma unui accident rutier, transmit reprezentanții Poliției. ,,Din primele date de la fața locului se pare ca este vorba de o coliziune intre trei autovehicule, o persoana este incarcerata.” , precizeaza Biroul de Presa al IPJ Buzau. Vom reveni cu detalii.

Accident cu trei mașini pe DN 2B | O persoana INCARCERATA

11:10, 26.02.2024 - La ora transmiterii acestei știri, traficul se desfașoara dirijat pe DN2B, in localitatea C.A. Rosetti, acolo unde s-a produs un accident rutier. „Din primele date de la fața locului, se pare ca este vorba de o coliziune intre trei autovehicule. O persoana este incarcerata”, transmite IPJ Buzau. Vom…

Accident cumplit pe DN 13: doi barbați au murit. O femeie, in stare grava

12:30, 08.02.2024 - Un accident cu urmari dramatice s-a produs joi, pe DN 13, in județul Brașov. Echipajele medicale au intervenit la fața locului, dar, din pacate, doua persoane nu au putut fi salvate. Doi barbati, unul in varsta de 55 de ani si celalalt de 60 de ani, au murit, iar o femeie a fost grav ranita […] The…


Ce parere ai despre aceasta stire?