Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO / Mirabela Dauer a dezvăluit secretul sănătăţii şi jovialităţii ei! Artista face asta în fiecare dimineaţă

Publicat:

debordeaza de energie si buna-dispozitie! Artista a spus ca totul se datoreaza unui secret pe care l-a pastrat bine vreme de doi ani.

Invitata în platoul emisiunii "", le-a dezvaluit telespectatorilor secretul cu ajutorul caruia a reusit sa slabeasca si sa câstige un tonus de invidiat.

Artista a spus ca de doi ani, dimineata de dimineata, bea apa fierbinte cu lamâie, secret care a ajutat-o sa slabeasca si sa aiba o sanatate de fier.

"De doi ani, beau apa fierbinte cu lamâie dimineata.…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Chef Alexandru Sautner a dezvaluit secretul sau pentru un drob de miel perfect

03:00, 03.05.2024 - In bucataria lui chef Alexandru Sautner a fost forfota mare. Juratul de la Chefi la Cutite a pregatit un drob de miel de te lingi pe degete. A avut un ajutor de nadejde, pe fetita sa Emma. Cei doi au vopsit si oua – cele mai multe cu galben, culoarea echipei pe care o conduce in emisiune. Editia de…

Catalin Gherzan: Integritatea in sanatate, un subiect fierbinte!

10:05, 19.04.2024 - Catalin Gherzan: Integritatea in sanatate, un subiect fierbinte! Intr-o lume ideala, increderea in sistemul medical ar trebui sa fie de neclintit. Insa, cand apar situații care pun sub semnul intrebarii moralitatea și integritatea, este esențial sa ne exprimam și sa cerem claritate, afirma Catalin Gherzan.…

Star Matinal. Cum se menține Elena Gheorghe in forma. Alimentele la care a renunțat vedeta: „Secretul...” / VIDEO

09:40, 19.04.2024 - Cum reușește Elena Gheorghe sa se mențina in forma. Vedeta a dezvaluit la ce alimente a renunțat pentru a se bucura de o silueta de invidiat. Ce a marturisit indragita cantareața, in exclusivitate pentru Antena Stars.

Anunțul facut de Alexandra, soția lui Helmuth Duckadam, dupa 17 ani de casnicie. „Fara respect degeaba este iubire”

11:11, 02.04.2024 - Helmuth Duckadam și soția lui, Alexandra sunt alaturi unul de altul de 17 ani și au impreuna o fata. Formeaza unul dintre cele mai solide și discrete cupluri, admirate de toți cei din jur. Pe 1 aprolie, fostul portar de la Steaua a implinit 65 de ani și și-a petrecut ziua de naștere alaturi de familie.„Eroul…

Star Matinal. Helmuth Duckadam, secretul casniciei cu soția lui, Alexandra. Cei doi sunt impreuna de 17 ani: „Aproape in fiecare zi...”

09:45, 02.04.2024 - Helmuth Duckadam și soția lui, Alexandra, sunt impreuna de 17 ani și impreuna au o fiica. De curand, cei doi au avut motiv de sarbatoare, caci „Eroul de la Sevilla” a implinit 65 de ani ieri. Cum a sarbatorit alaturi de familie.

Culcatul la ora 21.00, secretul fericirii? Concluziile surprinzatoare rezultate dintr-un experiment

03:00, 24.02.2024 - Este culcatul in fiecare seara la ora 21.00 un secret pentru fericirea și buna noastra dispoziție? Un experiment intreprins de un jurnalist din Marea Britanie ne ofera raspunsurile. Este culcatul la ora 21.00 secretul fericirii? Rezultatele surpriza ale unui experiment Medicii avertizeaza ca somnul…

Star Matinal. Care este secretul fericirii Bellei Santiago și al soțului ei, Ionuț. Cei doi, interviu emoționant: „Comunicarea și...” / VIDEO

09:10, 15.02.2024 - In exclusivitate pentru Star Matinal de la Antena Stars, Bella Santiago și soțul ei, Ionuț, au marturisit care este secretul fericirii lor. Cei doi au oferit un interviu emoționant și au vorbit deschis despre viața lor. Iata ce declarații au facut artista și partenerul ei de viața!

Șase obiceiuri banale care prelungesc viața. A fost dezvaluit secretul longevitațiii: „Este cel mai la indemana medicament miraculos”

14:50, 13.02.2024 - Cei mai mulți dintre noi doresc sa traiasca o viața lunga și sanatoasa, dar in anumite zone ale lumii, oamenii traiesc in medie mult mai mult decat alții. Cercetarile arata ca oamenii din Japonia traiesc cel mai mult in medie, urmați de locuitorii Suediei și Norvegiei.


Ce parere ai despre aceasta stire?