Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO / Mesaj emoţionant de la o fetiţă de şase ani afectată de certurile de după divorţul părinţilor ei!

Publicat:

Ti se strânge inima. O fetita, în vârsta de sase ani, poarta o discutie cu mama sa despre divortul dintre ea si sotul sau.


Copilasul i-a destainuit chiar mamei ei ceea ce avea pe suflet, iar aceasta a filmat-o în timp ce tinea discursul împotriva discrepantelor dintre ei si împotriva raului în lume.
Inocenta, dar înteleapta ca un adult, fetita îsi roaga mama sa ramâna prietena cu tatal ei si sa fie "buna cu toti oamenii". Parintii copilului sunt divortati deja, iar filmuletul a fost filmat dupa…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Marturiile parintilor Raisei, fetita de doi ani gasita moarta: 'Da, avem datorii la camatari'. Indiciul descoperit pe o camera de supraveghere

23:10, 28.05.2024 - Apar noi detalii din cazul Raisei, fetița de doi ani și jumatate din Dolj, gasita moarta pe camp, la doar cateva sute de metri de locuinta. Parintii micutei au declarat ca la mijloc ar putea fi vorba si de o razbunare.

Fiica Anamariei Prodan, mesaj emoționant pentru mama ei! Dovada suprema de dragoste din partea copiilor ei: ”Sper ca toata lumea sa aiba...” / FOTO

10:35, 13.05.2024 - Anamaria Prodan a primit dovada suprema de dragoste din partea copiilor ei! Rebecca Dumitrescu i-a transmis un mesaj emoționant vedetei, de ziua mamei. Acest gest nu este neașteptat, avand in vedere ce relație frumoasa are cu copiii ei! Iata ce i-a transmis Rebecca Dumirescu!

O fetița in varsta de 4 ani a fost ucisa in propria casa. Parinții și ceilalți doi frați ai ei au fost raniți de doi indivizi care le-au intrat in locuința / FOTO

10:35, 10.05.2024 - Caz șocant! O intreaga familie, distrusa de doi indivizi care le-au intrat in locuința. O fetița in varsta de 4 ani a fost ucisa, iar parinții și ceilalți doi frați ai ei, de 7 și 8 ani, au fost raniți.

O fetița de nici doi ani a murit dupa ce a inghițit bilute magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru parinti: ”Sa nu cumpere asa ceva...”

12:50, 25.04.2024 - O fetita in varsta de un an și opt luni a murit, dupa ce a ingerat cateva bilute magnetice. Parinții micuței sunt din Romania, insa de mai bine de un deceniu este stabilita in Germania. Ce mesaj a transmis mama copilului pentru dupa tragedia petrecuta in familia ei.

Italia: Un barbat i-a terorizat și i-a stors de bani pe parinții sai, apoi s-a filmat distrugandu-le casa cu un cuțit

07:25, 18.04.2024 - Un barbat in varsta de 40 de ani este judecat, acuzat de maltratarea parinților sai in varsta, de un episod de șantaj și unul de tentativa de șantaj impotriva surorii sale. Acesta și-ar fi maltratat parinții ani de zile, pana cand, pentru a-i convinge sa-i dea bani, s-a filmat cu telefonul mobil in…

Cristina Cioran, primele declarații dupa ce a cerut ordin de protecție impotriva lui Alex Dobrescu: „Fetița mea este prioritatea mea”

12:50, 15.04.2024 - Cristina Cioran a facut plangere la poliție impotriva lui Alex Dobrescu, tatal fiicei sale, și a cerut ordin de protecție. Vedeta a facut primele declarații despre aceasta situație și a precizat ca dorește prelungirea ordinului de protecție.Cristina Cioran este mai hotarata ca niciodata sa faca orice…

Tatal Andreei Morega, studenta la Medicina omorata de iubit, mesaj emoționant la 5 zile de la inmormantarea fiicei sale: "Nu pierzi un suflet drag doar o singura data"

12:40, 31.03.2024 - La cinci zile de la inmormanatrea fiicei sale, tatal Andreei Morega, studenta la Medicina omorata de iubit, a transmis un mesaj emoționant. Iata ce postare a facut publica parintele indurerat!


Ce parere ai despre aceasta stire?