Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO / Mamă, în moarte sufletească! Dependent de droguri şi bolnav de HIV, fiul ei a DISPĂRUT de acasă: "Poate să-şi facă o supradoză oricând!"

Publicat:

Se roaga doar sa-si gaseasca fiul în viata. De când baiatul ei a cazut în capcana drogurilor, Monica traieste un calvar fara sfârsit. Dependent de substantele interzise si bolnav de HIV, tânarul pare condamnat la o moarte sigura, mai ales acum când a disparut. fara urma. Însa mama lui plânge si lupta în continuare pentru salvarea lui. Cere disperata ajutor autoritatilor ca fiul ei sa nu îsi mai traiasca viata de la o seringa la alta.

Aceasta este o drama cutremuratoare despre lupta unei mame care încearca din rasputeri…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Batalie pe “viața și pe moarte” la Survivor All Stars. Cine a caștigat Colanul de Imunitate aseara: “Iți e rușine de mine”

10:05, 23.05.2024 - Survivor All Stars este o varianta speciala a binecunoscutului reality-show „Survivor”, care aduce in prim-plan cei mai puternici și mai populari concurenți din sezoanele anterioare. Aceasta ediție unica reprezinta o competiție intensa și captivanta, unde participanții nu doar ca trebuie sa supraviețuiasca…

Moarte stranie: Un șofer și-a pierdut viața, dupa o tamponare ușoara cu mașina; s-a aruncat in apa, direct de pe pod / VIDEO

11:55, 14.05.2024 - Moarte stranie, dupa un accident ușor petrecut pe un pod rutier. Politistii din Constanta au deschis o ancheta dupa ce un barbat de 37 de ani si-a pierdut viata, marti dimineata, deoarece s-a aruncat de pe podul de la Agigea in apele Canalului Dunare-Marea Neagra.

Ce se intampla in aceste momente cu Naomy, personajul controversat și viral de la tv din trecut. „Se lupta intre viața și moarte”

15:55, 17.04.2024 - Informații noi despre starea de sanatate a uneia dintre cele mai controversate figuri din lumea showbiz-ului. Naomy se afla intr-o coma profunda, fiind internata intr-o clinica din strainatate.

Ce se intampla cu Naomy, una dintre cele mai controversate apariții din showbiz: „Se lupta intre viața și moarte”

09:05, 17.04.2024 - Ce se intampla cu Naomy, una dintre cele mai controversate apariții din showbiz Continue reading Ce se intampla cu Naomy, una dintre cele mai controversate apariții din showbiz: „Se lupta intre viața și moarte” at Tabu.

Constanta: Minor disparut de acasa! Rudele au cerut ajutorul politistilor

13:05, 04.04.2024 - La data de 4 aprilie a.c., politisti din cadrul Politiei Municipiului Constanta ndash; Sectia 3 Politie au fost sesizati cu privire la plecarea voluntara a minorului MUSTAFA ZABAR, de 16 ani, din municipiul Constanta, judetul Constanta. Potrivit IPJ Constanta, la data de 3 aprilie a.c., in jurul orei…

Inca un ucrainean, plecat de acasa in urma cu 5 zile, a disparut in Muntii Maramuresului. A fost gasit in viata

11:40, 26.03.2024 - Membrii SPJ Salvamont Maramureș se afla in actiune in M-ții Maramureșului pentru cautarea unui cetațean ucrainean de 38 ani a carui dispariție a fost anunțata de soția acestuia. Barbatul a plecat de acasa in 21 martie și a anunțat ca va suna acasa de indata ce va ajunge in Romania, fapt care nu s-a…

Judetul Botosani: Copilul de 2 ani disparut duminica a fost gasit in viata (VIDEO)

16:30, 18.03.2024 - Copilul de 2 ani care a disparut in cursul dupa amiezii de duminica si care a fost cautat de peste 200 de forte de ordine din cadrul MAI si numerosi voluntari a fost gasit in viata. Copilul de 2 ani care a disparut in cursul dupa amiezii de duminica si care a fost cautat de peste 200 de forte de ordine…

Portarul de la "U" Cluj, in lupta pentru play-off: "Aici e pe viata si pe moarte"

08:50, 07.03.2024 - Runda cu numarul 30 programeaza duelurile decisive pentru calificarea in play-off-ul Superligii. In programul ultimei etape din sezonul regulat, Universitatea Cluj joaca de la ora 20:00, pe terenul celor de la Voluntari. 


Ce parere ai despre aceasta stire?