Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

(video) Maia Sandu, întrebată dacă va semna decretul de numire a Eugeniei Guțul: „Noi respectăm democrația și alegerea oamenilor”

Publicat:

Șefa statului, , a evitat sa dea un raspuns daca va semna sau nu decretul de numire a Eugeniei Guțul in funcția de bașcan al Gagauziei. „Oamenii noștri au reușit sa protejeze, sa salveze democrația in cele mai grele timpuri. Respectiv, in aceasta țara noi respectam democrația și alegerea oamenilor”, a spus președinta in cadrul unei conferințe de presa.

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

Ultima ora! Maia Sandu a semnat decretul de numire in funcția de Procuror General al lui Ion Munteanu

19:15, 31.05.2024 - Procuratura Generala (PG) anunța ca maine, 1 iunie, va avea loc ceremonia solemna de numire in funcție a Procurorului General, selectat in baza concursului organizat de Consiliul Superior al Procurorilor (CSP).

Firea: „Urmatorul primar va trebui sa plateasca datoria actualului”

14:50, 09.05.2024 - Gabriela Firea atrage atenția. Aceasta a declarat intr-o intervenție la DCNews ca primarul Nicușor Dan nu a reușit sa continue proiectele incepute in primul sau mandat și ca bucureștenii au avut probleme mult mai mari cu apa calda și caldura. Actualul edil, Nicușor Dan, se plangea de datorii lasate…

(video) Maia Sandu, despre vizitele Evgheniei Guțul la Moscova: „Cei care merg in Rusia sustin razboiul și uciderea oamenilor”

10:50, 10.04.2024 - Președinta Maia a venit cu un comentariu privind vizitele bașcanei Gagauziei, Evghenia Guțul, la Moscova. „Oamenii din Comrat, care merg acolo, cred ca acest razboi și uciderea unor oameni nevinovați, este normal”, a declarat șefa statului intr-un interviu pentru Nokta .

Stare de urgența in America, inainte de eclipsa totala de Soare. Autoritațile au cerut oamenilor sa iși faca stocuri de alimente, apa și combustibil

13:20, 08.04.2024 - Eclipsa totala de soare care are loc astazi, pe data de 8 aprilie, in America, a alertat autoritațile. Oamenii care au domiciliul in localitațile situate de-a lungul așa-numitei zone de totalitate, au fost sfatuiți sa iși faca stocuri de alimente, apa și combustibil.

„De ce nu pot sa fiu și eu membru de partid?”. Carmen Tocala, despre prietenia cu Victor Ponta și Crin Antonescu: „Mi se parea ca o sa mut munții din loc”

21:35, 04.04.2024 - Carmen Tocala este președinta Federației Romane de Baschet și vicepreședinta a FIBA Europe, prima femeie din istoria federației europene care ocupa aceasta funcție. Aceasta a fost invitata la emisiunea „La feminin”, de pe GSP.RO și a vorbit despre cum a fost numita in funcția de Secretar de Stat in…

Dumitru Diacov: "Alegerea unei alte persoane in funcția de președinte nu depinde de Maia Sandu"

07:01, 19.03.2024 - Președintele in exercițiu al Republicii Moldova, Maia Sandu, are șanse foarte reale de a ciștiga al doilea mandat de șef al statului. O astfel de opinie a exprimat fostul președinte al Parlamentului, fostul președinte de onoare al Partidului Democrat din Moldova, Dumitru Diacov, in cadrul emisiunii…

Cel mai rau și cel mai bun moment al zilei - Descoperirea oamenilor de știința

20:26, 15.03.2024 - Oamenii de știința au descoperit ca ora 5 dimineața este oficial cel mai rau moment al zilei, in funcție de starea de spirit, de ritmul circadian și de alți factori, potrivit unui nou studiu publicat in „PLOS Digital Health Journal”, noteaza Mediafax. Studiul a folosit datele stranse de la 2.602…

Maia Sandu și Emmanuel Macron vor semna la Paris acorduri pentru apararea Republicii Moldova

19:35, 06.03.2024 - Republica Moldova si Franta vor semna acorduri de cooperare in domeniul apararii si economiei in timpul unei vizite pe care o va efectua joi, la Paris, presedinta Republicii Moldova, Maia Sandu, a informat presedintia franceza intr-un comunicat citat de Reuters.


Ce parere ai despre aceasta stire?