Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO - Lucian Bode: PNL nu e vagon la guvernare

Publicat:
VIDEO - Lucian Bode: PNL nu e vagon la guvernare

Secretarul general al PNL, , afirma ca partidul sau nu este „vagon” in alianta pe care o formeaza la guvernare si la alegerile europarlamentare impreuna cu PSD, el explicand ca aceasta alianta are ca scop combaterea extremismului, conform News.ro.

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol si foto: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Bode a sesizat Curtea de Arbitraj a PNL dupa ce Iulian Dumitrescu și-a depus candidatura

21:06, 24.04.2024 - Secretarul general al PNL, Lucian Bode, a sesizat miercuri Curtea de Arbitraj a PNL dupa ce Iulian Dumitrescu și-a depus candidatura pentru un nou mandat la președinția CJ Prahova, susțin surse politice.

Bode: Avem o alianta cu PSD, insa PNL nu este in postura de vagon

11:05, 22.04.2024 - Secretarul general al PNL, Lucian Bode, a declarat, duminica, la Baia Mare, ca in alianța cu PSD, partidul liberal nu este „vagon”, iar scopul construirii acesteia a fost sa țina la distanța formațiunile extremiste la alegerile europarlamentare.

SG-ul PNL iși avertizeaza colegii: 'In vremuri grele apar șacalii / Cu ei ne vom bate in aceste alegeri'

20:20, 12.04.2024 - Secretarul general al PNL, Lucian Bode, a declarat, vineri, la Sibiu, ca liberalii trebuie sa le explice oamenilor ”ce a insemnat responsabilitatea PNL” in contextul ”crizelor suprapuse”. El a adaugat ca, in vremuri grele, ”apar sacalii, care asteapta o oportunitate sa atace”. ”Acestia sunt oportunistii…

AUR a depus listele cu candidați pentru alegerile europarlamentare. Simion: „Suntem singura formatiune care nu a fost la guvernare”

22:36, 08.04.2024 - Alianta pentru Unirea Romanilor (AUR) a depus luni, la Biroul Electoral Central, lista de candidati pentru alegerile europarlamentare din 9 iunie. Lista este deschisa de Cristian Terhes, Claudiu Tarziu si Gheorghe Piperea.

Bode: Primarul Sectorului 1, o piaza rea pentru sector

20:55, 08.04.2024 - Secretarul general al PNL, Lucian Bode, a spus luni ca actualul primar al Sectorului 1, Clotilde Armand, a fost "o piaza rea" pentru acest sector, el sustinand si ca edilul Capitalei, Nicusor Dan, este "total deconectat de la problemele reale ale urbei".

Bode: Clotilde Armand a fost o piaza rea pentru Sectorul 1, iar Nicusor Dan este total deconectat de la problemele reale ale urbei

20:45, 08.04.2024 - Secretarul general al PNL, Lucian Bode, a declarat luni ca actualul primar al Sectorului 1, Clotilde Armand, a fost "o piaza rea" pentru acest sector, el sustinand si ca edilul Capitalei, Nicusor Dan, este "total deconectat de la problemele reale ale urbei".

Lucian Bode, mesaj razboinic pentru ”extremiști”: ”La urmatoarele alegeri forțele democratice ii vor invinge fara drept de apel”

23:26, 07.03.2024 - In contextul congresului Partidului Pupular European, desfașurat in aceste zile la București, secretarul general al PNL, Lucian Bode, și-a exprimat convingerea ca PPE va caștiga alegerile și va fi și pentru urmatorii 5 ani ”principala forța politica a Uniunii Europene”. ”Am aratat ca PPE este cel mai…

Geoana il contrazice pe șeful Armatei, care a spus ca romanii trebuie sa fie pregatiți pentru razboi: Nu vedem un risc pentru Romania

15:05, 08.02.2024 - Secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoana, spune ca Alianța nu vede „un risc la adresa securitații Romaniei”. Declarația vine dupa ce șeful Armatei, generalul Gheorghița Vlad, a spus ca populația Romaniei „trebuie sa se ingrijoreze” și ca romanii ar trebui sa fie instruiți și pregatiți in cazul…


Ce parere ai despre aceasta stire?