Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO | Jurnalista Natalia Morari REVINE în televiziune! Împreună cu Platon și un lider politic ar pregăti o mega televiziune în Moldova

Publicat:

Dupa scandalul in care a fost implicata, dupa ce s-a aflat ca are un fiu alaturi de controversatul om de afaceri , ar urma sa revina in televiziune. Și asta pentru ca in scurt timp, in R. Moldova urmeaza sa fie lansata o „mega televiziune” care ar urma sa fie fondata de cei doi, fondatoarea Tv8 Natalia Morari și . Cel puțin acest fapt a fost anunțat public de catre liderul Partidului „Democrația Acasa”, .

„Ultima noutate. Natalia Morari face o magateleviziune in R. Moldova. Mie poate sa nu-mi placa de Natalia Morari,…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

USR Iasi le cere liderilor PSD din judetele Moldovei sa ii retraga sprijinul politic lui Marcel Ciolacu pentru declaratiile ”discriminatorii”

13:25, 29.04.2024 - Conducerea USR Iasi solicita filialelor PSD din Moldova sa ii retraga sprijinul politic lui Marcel Ciolacu, in urma declaratiilor ”discriminatorii” pe care premierul le-a facut la adresa Moldovei.

Alexandru Muraru (PNL) sare la gatul lui Marcel Ciolacu: 'Sa dispretuiesti moldovenii e clar un semn de slab instinct politic'

18:35, 26.04.2024 - Vicepresedintele PNL Alexandru Muraru l-a criticat, vineri, pe premierul Marcel Ciolacu, dupa ce acesta a spus ca „Buzaul nu e in Moldova si va rog sa nu ma jigniti”, liberalul afirmand ca „sa dispretuiesti moldovenii e clar un semn de slab instinct politic”.

ISW, despre blocul Victoria al pro-rusului Șor: Va permite Kremlinului sa se concentreze asupra unui efort politic

22:10, 22.04.2024 - Blocul Victoria, creat de oligarhul fugar Ilan Șor, va permite Kremlinului sa se concentreze asupra unui efort politic in Rep. Moldova, in loc sa mențina relații cu mai mulți actori și partide moldovenești pro-ruse, așa cum a facut pana acum, se arata in cea mai recenta analiza a ISW.

Șor anunța in Rusia fondarea unui bloc politic. „S-au creat la Moscova, langa Kremlin, ca sa fie clar pentru cine lucreaza”

18:15, 21.04.2024 - Oligarhul fugar Ilan Șor, care se ascunde de justiția din Rep. Moldova in Rusia, a creat blocul politic „Victoria” care va participa la alegerile prezidențiale și referendumul din toamna acestui an, evenimentul fiind organizat la Moscova in prezența mai multor apropiați de-ai sai.

Robert Negoița revine in PSD și va candida sub sigla partidului (Surse)

10:35, 12.04.2024 - Primarul Sectorului 3, Robert Negoița, a revenit in PSD și va candida sub sigla alianței PSD-PNL la alegerile locale. Negoița fusese suspendat din PSD in 2019, iar ulterior a avut un adevarat razboi cu liderii partidului.

(stop cadru) Morari: Cineva de la TV8 mi-a spus: „Chiar de la Platon? Mai bine nașteai de la Usatii”

13:20, 10.04.2024 - Jurnalista Natalia Morari susține ca foștii colegi de la TV8 i-au organizat „товарищеский суд” cand s-a aflat ca omul de afaceri, Veaceslav Platon, este tatal copilului sau. La ședința de la televiziune, unde a fost „judecata”, cineva i-a spus: „Chiar de la Platon? Mai bine nașteai de la Usatii”, a…

Veaceslav Platon revine in politica moldoveneasca

16:30, 03.04.2024 - Veaceslav Platon, care se se ascunde de justiția moldoveneasca la Londra, anunța crearea Partidului „Fenix Moldova”. Intr-o postare pe canalul sau de Telegram, Platon afirma ca a fondat aceasta formațiune alaturi de un grup de oameni „uniți printr-o idee, care are propriul sau scop istoric”. Platon…

Lovitura de proporții data de PNL Buzau. Unul din cei mai vizibili lideri ai AUR trece in echipa liberala

15:25, 09.02.2024 - Venirea lui Adrian Mocanu la PNL Buzau inseamna ca s-a urmarit o dinamizare a partidului la nivel local. Dupa ani de zile in care ușile partidului au fost inchise pentru oamenii dornici de a pune umarul la dezvoltarea partidului, Adrian Mocanu vine cu o noua viziune. Noua echipa nu a stat degeaba…


Ce parere ai despre aceasta stire?