Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

(VIDEO) Jucătorii lui Arsenal Londra, în ipostaze haioase în timpul filmărilor pentru felicitarea de Crăciun

Publicat:

Jucatorii lui s-au distrat de minune in timpul filmarilor pentru felicitarea de Craciun. Vedetele echipei au aparut in diferite ipostaze pe platoul de filmari care de care mai haioase.

cu coarna de caprioara, jucandu-se cu un iepuras si deghizat intr-un cerb sunt doar cateva ipostaze in care au fost surprinsi fotbalistii lui Arsenal. "Tunarii" au incercat sa fie cat mai seriosi in timpul filmarilor, dar uneori cedau din cauza glumelor si greseau textele pe care le aveau de spus.

La un moment dat, a rupt…

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Englezii au ramas șocați in timpul meciului Tottenham - City: „N-am mai vazut așa ceva vreodata”

09:40, 15.05.2024 - Manchester City a caștigat cu Tottenham, scor 2-0, și e aproape campioana in Premier League. Suporterii lui Spurs au „explodat” dupa primul gol marcat de Erling Haaland. Arsenal spera ca Tottenham sa o incurce pe City pentru a sta doar la mana ei in ultima etapa, insa „cetațenii” au caștigat datorita…

Anne Hathaway, reactie devenita virala la un gol al echipei Arsenal- Actrita s-a bucurat in timpul unui interviu

11:30, 24.04.2024 - Actrita Anne Hathaway nu si-a putut stapani entuziasmul in timpul unui interviu, ea bucurandu-se de un gol inscris de Arsenal la un meci din Premier League. Reactia a devenit virala, potrivit news.roSambata, Arsenal Londra a invins in deplasare Wolverhampton, scor 2-0.

Andy Murray i-a dat peste nas colegului din circuit. Chelsea a declanșat totul: „Ce trist!”

19:20, 16.04.2024 - Jucatorii britanici de tenis Liam Broady (30 de ani, locul 149 ATP) și Andy Murray (36 de ani, 56 ATP) s-au contrat in mediul online. Totul a plecat de la cearta dintre jucatorii lui Chelsea la 6-0 cu Everton, 3 dintre „albaștri” certandu-se pentru ca voiau sa execute un penalty. Luni seara, Chelsea…

Premier League: Chelsea vs Everton - Londonezii, ultima sansa pentru Europa

07:40, 15.04.2024 - Chelsea - Everton, meci contand pentru etapa a 33-a din campionatul Angliei, este programat, luni, 15 aprilie, de la ora 22:00, pe Stamford Bridge, si va fi transmis in direct de Digi Sport 2, Orange Sport 2 si Prima Sport 2.

Chelsea castiga incredibil cu Manchester United, in ultimul meci al etapei a 31-a din Premier League

03:46, 05.04.2024 - Echipa engleza Chelsea a invins joi seara, pe teren propriu, scor 4-3, formatia Manchester United, in ultimul meci al etapei a 31-a din Premier League. Londonezii au marcat doua goluri in minutele 10 si 11 ale prelungirilor, scrie news.ro.

Guardiola, fara egal

20:45, 29.03.2024 - Pep Guardiola este „de departe” cel mai bun antrenor din lume, a spus Mikel Arteta, antrenorul lui Arsenal Londra, despre omologul sau de pe banca lui Manchester City, inaintea derby-ului de duminica din etapa a 30-a a campionatului de fotbal al Angliei, scrie L’Equipe. „Admiratia mea pentru el cu siguranta…

Premier League: Arsenal Londra, noul lider dupa o victorie la limita - Rezultatele zilei și clasamentul

22:55, 09.03.2024 - Arsenal Londra a invins pe teren propriu Brentford, scor 2-1, in runda cu numarul 28 din Premier League. „Tunarii” au urcat provizoriu pe prima poziție a clasamentului, cu un punct peste Liverpool.

Arsenal Londra, victorie categorica pe terenul ultimei clasate, in Premier League

09:30, 05.03.2024 - Echipa Arsenal Londra s-a impus fara drept de apel, cu scorul de 6-0, pe terenul "lanternei rosii" Sheffield United, luni seara, in ultimul meci al etapei a 27-a a campionatului de fotbal al Angliei, potrivit Agerpres. "Tunarii" au deschis rapid scorul, prin Martin Odegaard (5), iar apoi si-au majorat…


Ce parere ai despre aceasta stire?