Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

(video) Încă o vilă a Mitropolitul deconspirată de dronă

Publicat:

Inca o vila a a fost filmata de activistul , in colaborare cu ZdG. De aceasta data casa se afla in padure, departe de ochii lumii, fiind este localizata in apropierea satului Ruseștii Noi, raionul Ialoveni.

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

Preoteasa bisericii „Sfantul Ierarh Nicolae” din satul Molești, petrecuta pe ultimul drum. Mesajul de condoleanțe al mitropolitului Vladimir

20:25, 19.04.2024 - Preoteasa Aculina Popa, din biserica „Sfantul Ierarh Nicolae” din satul Molești, raionul Ialoveni, a fost petrecuta pe ultimul drum astazi, 19 aprilie. Astfel, mitropolitul Vladimir a transmis un mesaj de condoleanțe.

O noua drona neidentificata a fost ridicata la Baza Mihail Kogalniceanu

13:45, 18.04.2024 - O noua drona suspecta a fost descoperita de armata langa aeroportul din Constanța, in apropiere de baza militara Mihail Kogalniceanu. Este al doilea incident de acest fel din ultimele zile.

Rusia vrea ancheta și califica drept „o noua provocare” incidentul cu drona de la baza militara din Transnistria

16:45, 06.04.2024 - Rusia a calificat sambata drept „o noua provocare” incidentul cu drona care a lovit vineri o stație radar a unei baze militare din Transnistria, regiunea separatista prorusa din Republica Moldova.

Localnicii din Galați au observat mai multe lumini pe cer, noaptea trecuta. Martorii cred ca ar fi vorba de drone

07:50, 02.04.2024 -  Autoritațile nu au confirmat inca situația sau emis vreo alerta Ro-Alert. Reamintim ca, cu patru zile in urma, au fost gasite resturi ale unei drone prabușite la aproximativ 10 kilometri de Braila.Drona, distrusa la impactul cu solul, a facut un crater imens, in apropierea unei ferme din Insula Mare…

VIDEO O drona militara s-ar fi prabușit intr-o zona izolata din Insula Mare a Brailei. Armata Romana face cautari

09:15, 29.03.2024 - O drona militara ar fi cazut in noaptea de joi spre vineri intr-o zona izolata din Insula Mare a Brailei. Armata Romana face cautari intr-o zona izolata din Insula Mare a Brailei, dupa ce mai mulți localnici au reclamat zgomote ciudate și au pus la dispoziție imagini care ar putea indica prabușirea…

O drona ucraineana a lovit o fabrica de minereu de fier in regiunea Kursk, anunța Rusia VIDEO

12:35, 06.03.2024 - O drona ucraineana a lovit miercuri un rezervor de combustibil la una dintre cele mai mari fabrici de minereu de fier din Rusia, au declarat oficiali rusi si proprietarul fabricii, care au anuntat ca nicio persoana nu a fost ranita si ca fabrica functioneaza normal, relateaza Reuters.

Ucraina a revendicat un atac cu drona asupra celei mai mari otelarii din Rusia

22:00, 24.02.2024 - Ucraina a revendicat sambata, la marcarea a doi ani de la invazia rusa, un atac cu drona vizand o otelarie importanta in Rusia. Autoritatile ruse au anuntat un incendiu la o instalatie siderurgica la Novolipetk (NLMK ), in regiunea Lipetk (vest).

O primarie din Maramureș iși cumpara drona. Afla de ce

08:10, 14.02.2024 - La nivelul Primariei Sarasau se doreste achizitia unui sistem aerian fara pilot uman la bord, compus din vehicul aerian fara pilot, compus din drona, statie mobila, camere, cu diverse sisteme, softuri si accesorii/elemente conexe acestora. In acest sens a fost lansata spre licitație publica achiziția…


Ce parere ai despre aceasta stire?