Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO în DIRECT din centrul Chișinăului / PROTESTUL combatanților: DEMISIA DODON!

Publicat:

Veteranii susțin ca &"saracia și incomptența conducerii&" i-au scos în strada. &", este un tradator de țara și de neam&", striga veteranii. Unii dintre ei susțin ca vor cere reducerea numarului de deputați în Parlamentul de la Chiținau, de la 101 la 31.

&"Noi cerem demisia președintelui Dodon. Îmi pare rau ca dumnealui înca se afla acolo&", menționeaza un veteran.


Citeste articolul mai departe pe timpul.md…  

Sursa articol: timpul.md


Stiri pe aceeasi tema

Incendiu in centrul Chișinaului: O construcție și un Mercedes Sprinter, distruse de flacari

11:50, 29.04.2024 - Un incendiu a izbucnit pe strada Ismail din centrul capitalei. Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 4:29, iar la fața locului au fost indreptate doua echipe de pompieri. Potrivit informațiilor, in urma incendiului nimeni nu a avut de suferit.

Incendiu in centrul Chișinaului: O construcție auxiliara și un Mercedes Sprinter, distruse de flacari

10:50, 29.04.2024 - Un incendiu a izbucnit pe strada Ismail din centrul capitalei. Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 4:29, iar la fața locului au fost indreptate doua echipe de pompieri. Potrivit informațiilor, in urma incendiului nimeni nu a avut de suferit.

Parlamentul a luat act de demisia lui Alexandr Berlinschii din funcția de membru al CEC

11:25, 13.04.2024 - Parlamentul a luat act de cererea de demisie a lui Alexandr Berlinschii din funcția de membru al Comisiei Electorale Centrale. Un proiect de hotarare care prevede acest lucru a fost votat de 55 de deputați.

Zeci de mii de persoane au ieșit in centrul Budapestei pentru a-i cere demisia premierului Viktor Orban

19:05, 06.04.2024 - Zeci de mii de persoane au protestat sambata, in centrul Budapestei, impotriva guvernului premierului Viktor Orban, in frunte cu un avocat, fost apropiat al administratiei, care a lansat recent o miscare politica pentru a-l contesta pe premier, potrivit Reuters, preluat de agerpres.ro. Protestatarii…

Ungaria are un nou președinte, dupa ce Katalina Novak si-a dat demisia 

09:40, 27.02.2024 - De ieri Ungaria are un nou presedinte, dupa ce acum doua saptamani Katalina Novak si-a dat demisia. La Budapesta, presedintele are un rol ceremonial. Parlamentul maghiar a ales drept urmas un fost sef al Curtii Constitutionale, Tamas Sulyok, in varsta de 67 de ani. Si presedintele tarii noastre, Klaus…

(live) Parlamentul, in ședința: Demisia unui deputat PAS pe ordinea de zi

10:05, 15.02.2024 - Deputații se intrunesc astazi, 15 februarie, intr-o noua ședința la Parlament. Pe ordinea de zi sunt incluse 23 de proiecte, printre care și proiectul de hotarare privind demisia unui deputat PAS.

Republica Moldova: Incendiu suspect la Centrul de informare NATO

07:16, 12.02.2024 - Daca va reuși sa-și atinga obiectivele in Ucraina, va cauta oare Rusia sa-și extinda stapanirea in „Republica Moldoveneasca Nistreana”, adica asupra Transnistriei, care s-a separat de Moldova in 1991? Acestea sunt temerile Chișinaului... Mai ales ca mai multe declarații ale oficialitaților ruși sugereaza…


Ce parere ai despre aceasta stire?