Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO Horoscop - Zodia RAC, săptămâna 9 - 15 iunie.

Publicat:

Urmariti clipul video pentru cele mai importante previziuni ale saptamanii 9 - 15 iunie, pentru horoscopul detaliat cititi textul de mai jos. in acest weekend ii prieste o mica escapada in locuri inedite, in locuri poate putin mai necalcate de prea multi oameni, cel putin, oameni dintre cei obisnuiti, tocmai de aceea am zice zone mai salbatice, iar ofertele sunt destul de generoase fara sa ne gandin neaparat la sau cine stie ce alte activitati mai putin la ...

Citeste articolul mai departe pe romanialibera.ro…  

Sursa articol: romanialibera.ro


Stiri pe aceeasi tema

Atac armat in Minneapolis. Cel puțin trei oameni, printre care și un polițist, au fost uciși

10:40, 31.05.2024 - Cel puțin trei oameni au fost ucisi joi intr-un atac armat in orasul american Minneapolis, printre care si un ofiter de politie si un suspect, au anuntat autoritatile locale, relateaza Reuters.

Zeci de tornade au facut prapad in SUA. Cel puțin 15 oameni au murit

09:01, 27.05.2024 - Cel putin 15 persoane au murit in sudul SUA, potrivit autoritatilor citate de media, dupa trecerea unor tornade puternice care au lovit statele Texas, Oklahoma si Arkansas in cursul noptii de sambata spre duminica, noteaza AFP, citata de Agerpres.

Armata lui Putin a distrus complet primul oraș in regiunea Harkov: Au mai ramas doar 100 de oameni

17:05, 22.05.2024 - Federația Rusa continua ofensiva in direcția Harkov și a șters de pe fața pamantului un nou oraș din estul Ucrainei, Voceansk. Orașelul aflat doar la cinci kilometri de granița ruso-ucraineana este esențial in logica liniilor de aparare ucrainene, transmit BBC și glavcom.

Robu și PSD-PNL, pe primele locuri la alegerile locale din Timișoara. Cel puțin pe buletinul de vot

18:00, 09.05.2024 - Joi, 9 mai, Biroul Electoral de Circumscripție (BEC) Timișoara a tras la sorți ordinea de pe buletinele de vot pentru alegerile locale de peste o luna. Astfel, la Timișoara, primii pe liste vor fi cei din PSD-PNL, deci și Nicolae Robu, pe buletinul pentru primarie.

Cel puțin 19 morți dupa ce o autostrada din China s-a prabușit

10:30, 01.05.2024 - O porțiune a unei autostrazi s-a prabușit miercuri dimineața in sudul Chinei, iar cel puțin 19 oameni au murit, au anunțat oficialii locali, conform Hotnews . Optsprezece mașini au cazut dupa ce o porțiune de autostrada s-a surpat in zona orașului Meizhou din provincia Guangdong, in urma ploilor puternice…

„Cronicile Subiective” ale lui Septimiu Moga, o incursiune in poveștile trecute ale Clujului. „Nu poți sa treci nepasator pe langa oameni și locuri incarcate de istorie!”

15:55, 25.04.2024 - „Cronici Subiective”, noul volum semnat de scriitorul-finanțist Septimiu Mureșan, aduce in fața publicului „spirite și duhuri” din trecutul fascinant, dar mai puțin cunoscut al Clujului, prin evenimente și locuri incarcate de istorie, de o incredibila actualitate.

Atac cu rachete asupra unui oraș din nordul Ucrainei. Cel puțin patru oameni au murit

21:26, 17.04.2024 - Cel puțin patru oameni au murit in urma unui atac rusesc asupra unui oraș din nordul Ucrainei. Autoritațile locale spun ca sunt și mai multe persoane ranite. De asemenea, pagubele sunt importante, anunța ucrainenii.

(video) Incendiu devastator, dupa o explozie puternica intr-un club de noapte din Istanbul: Cel puțin 15 oameni au murit

16:30, 02.04.2024 - Un incendiu puternic a izbucnit la subsolului unui bloc de 16 etaje din districtul Beșiktaș, in Istanbul. Din primele informații, acolo se afla un club de noapte in renovare. Publicația The Anatolia Post transmite ca 15 oameni au murit, iar alți opt au fost raniți, conform observatornews.r o.


Ce parere ai despre aceasta stire?