Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO Florin Andone, dublă de senzaţie pentru Galatasaray. Reacţia atacantului la finalul meciului

Publicat:

Ajuns in aceasta vara la Galatasaray, a inscris primele sale goluri la noua sa echipa in meciul castigat, vineri, pe teren propriu, 3-2, in fata formatiei Sivasspor, in etapa a 8-a a campionatului Turciei.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Klopp, prima reacție dupa scandalul cu Salah + Ce spune de lupta la titlu

17:50, 27.04.2024 - Jurgen Klopp, antrenorul lui Liverpool, a oferit o prima reacție dupa ce s-a certat cu Mohamed Salah in timpul meciului cu West Ham, scor 2-2. Finalul meciului de pe London Stadium a oferit niște scene șocante. Klopp și Salah s-au cerat pe margine, inainte ca egipteanul sa fie introdus pe teren, in…

Reactia CFR-ului dupa ce pe stadionul din Gruia s-a strigat ”CAMPIONII, CAMPIONII” la finalul meciului pierdut in fata FCSB-ului

10:16, 16.04.2024 - FCSB este de neoprit. CFR Cluj a primit vizita roș-albaștrilor in Gruia, pe stadionul ”Dr. Constantin Radulescu”, in runda #4 din play-off-ul Superligii Romaniei, partida pierduta cu scor 0-1.

PSG și Barcelona, boicot la interviurile de la finalul meciului - Motivul din spatele deciziei

09:00, 11.04.2024 - Paris Saint Germain și Barcelona au oferit un spectacol pe Parc des Princes (2-3) in prima manșa a sferturilor UEFA Champions League. Cele doua formații au refuzat totuși sa vina la interviurile de dupa finalul jocului, motivul fiind o gluma cu tenta rasista.

REACȚIA LUI ALEX CHIPCIU Scandal la finalul meciului Hermannstadt – U Cluj

14:05, 08.04.2024 - In urma acestui incident, Alex Chipciu a oferit o alta perspectiva asupra situației. The post REACȚIA LUI ALEX CHIPCIU Scandal la finalul meciului Hermannstadt – U Cluj first appeared on Informatia Zilei .

Jucatorul unei echipe din play-off, prins dopat - Reacția clubului

17:00, 18.03.2024 - ​Vestea momentului din SuperLiga Romaniei vine de la Sepsi Sfantu Gheorghe, acolo unde Cosmin Matei a fost prins dopat, la finalul unui meci jucat cu Universitatea Craiova, disputat la finalul luni februarie.

Jude Bellingham și-a aflat pedeapsa dupa scandalul din finalul meciului dintre Valencia și Real Madrid

16:45, 06.03.2024 - Meciul dintre Valencia și Real Madrid (2-2) a insemnat mai mult decat un pas greșit pentru formația antrenata de Carlo Ancelotti. Scandalul din finalul jocului, cand arbitrul a fluierat finalul inainte de un gol marcat de oaspeți, a captat atenția presei din Spania și nu numai.

Ronaldo ar putea fi anchetat din cauza unui gest facut la finalul unui meci din Arabia Saudita

18:25, 26.02.2024 - Fotbalistul Cristiano Ronaldo ar putea fi anchetat din cauza unui gest facut la finalul unui meci din Arabia Saudita. Se pare ca este vorba despre un gest obscen care i-ar fi vizat pe suporteri. Reacția a aparut dupa ce suporterii echipei adverse au scand

Moment tensionat intre Ostapenko și Azareka la Doha » Bielorusa și-a ignorat adversara dupa ce a vazut ce face

11:10, 15.02.2024 - Bielorusa Victoria Azarenka (31 WTA, 34 de ani) și letona Jelena Ostapenko (11 WTA, 26 de ani) au oferit un moment incredibil la finalul meciului lor de la Doha. In optimile de finala ale turneului de la Doha, Azarenka s-a impus clar in fața lui Ostapenko, 6-3, 6-0. Iar la finalul meciului s-au ignorat…


Ce parere ai despre aceasta stire?