Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO: Fenomen ciudat în estul îndepărtat. Pământul este elastic și bolborosește”

Publicat:

Un clip video filmat pe insula Belyy, in largul peninsulei Yamal, surprinde un fenomen ciudat.   Doi cercetatori, si , au gasit cel putin 15 portiuni de teren care "tremura" si elibereaza gaz metan.   Cazua nu este in mod oficial stabilita, dar una dintre posibilele explicatii ar fi caldura neobisnuita, care genereaza desghetul permafrostului.   a subliniat ca temperaturile sunt neobisnuit de ridicate (...)

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Locul unde oamenii veneau sa discute cu Diavolul: cercetatorii au studiat peștera și au descoperit un fenomen ciudat

06:10, 02.05.2024 - In estul Finlandei, Parcul Național Koli gazduiește o peștera celebra, denumita Pirunkirkko sau Biserica Diavolului, cu o lungime de 34 de metri. Acest loc fascinant a fost un punct de intalnire pentru ințelepții vechi, care cautau sa intre in contact cu lumea spiritelor și sa deslușeasca tainele universului.

Fenomen ciudat in Germania: studenții pleaca masiv sa studieze in alte țari, inclusiv in Romania

18:45, 26.04.2024 - Fiecare al 12-lea student german la medicina alege sa studieze mai degraba in strainatate, nu in Germania. Majoritatea merg in Austria,Ungaria, Romania dar și Bulgaria intra in calculele multora dintre ei. Care sunt motivele?

Atacurile Rusiei au distrus fabricile și uzinele care erau plamanul economic al orașelor din estul Ucrainei

07:01, 22.04.2024 - Coșurile falnice ale centralei termice din Kurahove umpleau candva cerul de aburi. In salile de mașini gigantice, turbinele se invarteau non-stop. Cuptoarele au ars trenuri de carbune. Acum artileria lui Putin a distrus-o.

Fenomenul ciudat care a avut loc in timpul eclipsei de Soare de pe 8 aprilie. Ce s-a intamplat cu animalele, experții NASA cer ajutor

17:01, 10.04.2024 - Americanii s-au adunat luni, 8 aprilie, pentru a privi eclipsa de Soare prin ochelarii speciali. Cu toate acestea, puții au observat a fost fenomenul ciudat care a avut loc in timpul eclipsei de Soare de pe 8 aprilie. Preocupați sa se uite la evenimentul special, oamenii au uitat sa acorde atenție animalelor,…

Eclipsa de Soare din 8 aprilie 2024 - De ce animalele se comporta ciudat in timpul unui astfel de fenomen astronomic

14:56, 08.04.2024 - Cei mai mulți oameni care vor vedea „pe viu” eclipsa totala de Soare din 8 aprilie se vor uita in sus, dar vor fi și oameni care vor privi in jurul lor, pentru a vedea cat de ciudat se comporta animalele și pentru a incerca sa raspunda la o serie de intrebari fara raspuns. Știm ca o parte dintre animale…

O furtuna geomagnetica severa lovește Pamantul in aceste zile. Care sunt cauzele acestui fenomen

10:45, 25.03.2024 - O furtuna geomagnetica severa este in desfașurare dupa ce erupțiile solare au trimis plasma catre Pamant, iar Aurora Boreala va putea fi observata in zone din sudul Statelor Unite, incepand de astazi.

Fenomen ciudat pe plaja din Mamaia! Ce a aparut la malul marii. Cum explica specialiștii / FOTO

13:50, 11.03.2024 - Un fenomen ciudat a avut loc pe plaja din Mamaia! Specialiștii au explicat exact despre ce este vorba și au transmis ca nu ar trebui sa existe motive de ingrjorare. Iata ce a aparut la malul marii!

Cel mai ciudat animal din lume. Pestele fara corp oripileaza cu fiecare aparitie, tu l-ai vazut? Are chip de om

11:25, 01.03.2024 - Cel mai ciudat animal din lume este peștele blob, cunoscut drept și peștele fara corp. In 2013, aceasta specie acvatica a primit titlul de ‘cel mai urat animal de pe glob’. Mulți cred ca are chip de om, dar oripileaza cu fiecare aparitie! Cum arata cel mai ciudat animal din lume Peștele fara corp, Blobfish,…


Ce parere ai despre aceasta stire?