Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO Explicațiile lui Dan Barna: De ce nu acceptă Comisia Europeană programele României pe irigații

Publicat:

a explicat luni seara care au fost motivele pentru care a anunțat categoric ca nu va susține programele de irigații prezentate de Romania in PNRR. susține ca sistemul de irigații propus de Romania este „depașit”, in opinia CE.

Problema cu irigațiile e ca așa cum știm noi irigațiile, canale care strabat campiile și de acolo cu pompe se fac irigațiile, in realitate contribuie la deșertificare, pentru ca practic se extrage apa din sol, o parte e preluata inapoi in sol, o parte se evapora. Se pierde accelerat apa din sol,…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Marcel Ciolacu: Am consumat vreo 20% din primele tranșe PNRR, nu se pune problema sa ramanem fara bani (video)

11:25, 02.04.2024 - Premierul Marcel Ciolacu a declarat marți, la sediul PSD, ca nu se pune problema opririi de catre Comisia Europeana a fondurilor PNRR destinate Romaniei. „Avem din tranșa 1 și 2 consumate pana acum vreo 20%, deci nu se pune problema ca Romania ramane fara bani. Așteptam un raport și pe urma vom face…

Crește numarul de stații unde pot fi incarcate mașinile, insa costa. Majoritatea stațiilor funcționau gratuit pana recent

13:30, 25.03.2024 - Problema reala in Romania este ca, deși Comisia Europeana impune standarde pentru infrastructura publica de incarcare, majoritatea punctelor de alimentare din țara noastra sunt inca vechi, instabile și lipsite de putere, pe langa faptul ca ne aflam pe ultimele locuri din blocul comunitar cand vine vorba…

In Parlamentul European, europarlamentarul USR Vlad Botoș continua lupta pentru dreptul romanilor la libera circulație in UE

16:36, 12.03.2024 - Vorbind despre Spațiul Schengen, Vlad Botoș, europarlamentar USR membru al grupului Renew Europe a spus in repetate randuri ca nu mai este un mister faptul ca Parlamentul European susține de ani de zile aderarea Romaniei la Spațiul Schengen. Au fost mai multe rezoluții, dezbateri interpelari, iar raspunsul…

Ministrul Mediului, Mircea Fechet: ”Viața omului trebuie protejata in fiecare zi”

21:10, 20.02.2024 - Viața omului este cea mai importanta. O gospodarie stricata de urși se repara, o culta distrusa de urși poate fi despagubita, dar viața omului nu poate fi masurata și nici redata, daca a fost curmata de un animal salbatic. La Dialogurile Puterii, ministrul Mediului, Mircea Fechet, ne spunea ca, ministru…

Mircea Hava: Sprijinul oferit ucrainenilor in legatura cu subiectul cerealelor trebuie dublat de o plasa de siguranța pentru națiunile din UE

15:05, 18.02.2024 - Exista raul razboiului, si e evident ca exista, dar cum poți sa-i combați efectele, sa-ti oferi ajutorul, fara a acutiza propriile neajunsuri? Cei care au pornit  razboiul din Ucraina știu ca europenii sunt dați peste cap de acest paradox al facerii de bine. Pentru ca, daca ajuți, ajungi sa-i incurci…

Uciderea urșilor. Se va modifica legea. „Daca e recidivist”

08:05, 12.02.2024 - Ministrul Mediului, Mircea Fechet, a vorbit duminica la B1 TV despre problema urșilor care ataca gospodariile, menționand ca va fi modificata legislația astfel incat „ urșii recidiviști, care stau la tomberoane, ajung sa cerșeasca pe marginea drumului sau  fugaresc oamenii prin sat” sa poata fi eliminați.…

Uciderea urșilor recidiviști. Se va modifica legea

06:15, 12.02.2024 - Ministrul Mediului, Mircea Fechet, a vorbit duminica la B1 TV despre problema urșilor care ataca gospodariile, menționand ca va fi modificata legislația astfel incat „ urșii recidiviști, care stau la tomberoane, ajung sa cerșeasca pe marginea drumului sau  fugaresc oamenii prin sat” sa poata fi eliminați.…

Ofertele de preț pe piața energiei au scazut brusc, dupa ce Comisia Europeana și-a exprimat suspiciuni in legatura cu nivelul prețurilor din Romania

09:45, 07.02.2024 - La electricitate, spre exemplu, cele mai multe oferte li se adreseaza celor care au un consum mai mare.Inclusiv la gaze sunt peste 20 de variante mai ieftine decat limita maxima stabilita de stat. In București, pentru cei care folosesc sub 100 de kilowatt ora pe luna, nu exista nicio oferta de preț…


Ce parere ai despre aceasta stire?