Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

(video) „David mă întreba încontinuu în ce stare e Valerian”. Ciclistul supraviețuitor, lovit la Stăuceni, a aflat de ziua lui că prietenul său a murit

Publicat:

David, ciclistul care a supraviețuit accidentului de la Stauceni, a aflat de ziua lui ca prietenul sau a murit. „A fost foarte tragic pentru el, a trebuit sa ii dam vestea la ziua lui de naștere, duminica, a fost oribil, a plans, i s-a ridicat pulsul, a retrait foarte mult, abia duminica, a fost echipa lui la el in vizita și el a putut sa vorbeasca despre Valerian, cumva subiectul era inchis”, a povestit mama baiatului, la o emisiune de la Orizont TV.

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

Un barbat a murit dupa ce a fost lovit pe strada de un tanar de 17 ani care facea școala de șoferi

17:40, 16.04.2024 - Un pieton a fost accidentat mortal, dupa ce a fost acrosat de o masina de școala condusa de un tanar de 17 ani, care se afla sub supravegherea instructorului auto, informeaza, marti, IPJ Dambovita, potrivit Agerpres.

Accident tragic in Valcea! Doi baieți de 15 și 22 au murit, iar o adolescenta a ajuns la spital in stare grava

12:26, 07.04.2024 - Un accident tragic a avut loc in aceasta dimineața in localitatea Dragoești, din județul Valcea. Doi tineri in varsta de 15 și 22 de ani au murit, dupa ce s-au izbit de un stalp aflat in afara carosabilului. Pasagera in varsta de 14 ani a ajuns la spital, avand rani grave.

Germanul Lennard Kamna, in stare stabila la terapie intensiva dupa ce a fost lovit de o masina

19:06, 04.04.2024 - Ciclistul german Lennard Kamna, lovit de o masina miercuri in timpul unui antrenament in Tenerife, a suferit mai multe rani, iar acum este "in stare stabila" la terapie intensiva si poate comunica, a anuntat joi echipa sa, Bora-Hansgrohe, citata de site-ul radioteleviziunii belgiene RTBF, potrivit Agerpres.

Accident cumplit pe șoseaua de centura din Caransebeș! Un șofer a murit. Alte șase persoane sunt in stare grava / FOTO

16:30, 24.03.2024 - Un accident cumplit s-a produs astazi, pe data de 24 martie 2024, pe șoseaua de centura din Caransebeș! Un șofer a murit. Alte șase persoane sunt in stare grava și au fost transportate de urgența la spital.

Un barbat a murit in urma unui accident feroviar grav. Buldoexcavatorul pe care il conducea, lovit in plin de un tren

16:25, 11.03.2024 - Un accident feroviar cumplit a avut loc in localitatea Caiuti din judetul Bacau. Un tren plin cu pasageri a spulberat un buldoexcavator. Un barbat care conducea un buldoexcavator  nu s-a asigurat la trecerea la nivel cu calea ferata și a fost izbit in plin de un tren in care se aflau 40 de calatori.…

Un șofer roman de TIR a murit in Belgia! Valerian a fost lovit de un alt camion, in timp ce se afla la munca

13:25, 01.03.2024 - Tragedie de proporții in Belgia. Un șofer roman de TIR a murit, dupa ce a fost implicat intr-un accident rutier grav. Barbatul și-a pierdut viața pe loc, in timp ce se afla la locul de munca. Șoferul a avut parte de o moarte cumplita și a trecut prin chinuri groaznice.

Un muncitor in Alba a murit lovit de un motostivuitor

15:06, 17.02.2024 - Un muncitor in varsta de 51 de ani a murit, sambata, in Sebeș, județul Alba, lovit de un motostivuitor. Barbatul de 51 de ani, din Sebeș, era la munca, intr-o societate din Sebeș, cand a fost surprins și accidentat de un motostivuitor, manevrat de un alt angajat al firmei, potrivit mediafax.In…

Cutremurator! Tragedie pe terenul de fotbal. Un jucator a fost lovit de fulger și a murit in ambulanța!

13:40, 12.02.2024 - Septian Raharaja (34 de ani), jucator indonezian, a fost trasnit pe Siliwangi Stadium din Bandung și medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața, decesul survenind in ambulanța cu care a fost transportat la spital. Drama s-a intamplat in meciul dintre Bandung City și FBI Subang. Episod…


Ce parere ai despre aceasta stire?