Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO Cel puţin o persoană a murit, iar alte şapte au fost rănite după ce au fost înjunghiate, într-un mall din Polonia

Publicat:

Cel o persoana a murit, iar alte sapte au fost ranite într-un atac comis, vineri dupa-amiaza, de un individ înarmat cu un cutit într-un mall din oraselul , situat în sud-estul Poloniei, afirma surse din cadrul servicilor de securitate citate de presa locala, potrivit Mediafax.

Anchetatorii încearca sa afle motivul atacului, dar exista suspiciuni ca atacatorul ar avea probleme psihice.

"Autorul atacului este un tânar în vârsta de 27 de ani, domiciliat în . Este cetatean polonez", a declarat…

Citeste articolul mai departe pe romanialibera.ro…  

Sursa articol: romanialibera.ro


Stiri pe aceeasi tema

Atac armat in Franța: O persoana a murit si mai multe au fost ranite grav / VIDEO

13:10, 04.05.2024 - O persoana a murit si mai multe au fost ranite grav in timpul unui incident armat petrecut in timpul noptii de vineri spre sambata in Franța. Atacul armat a avut loc in orasul Sevran din Seine-Saint-Denis, un departament sarac la est de Paris, transmite AFP.

Polonia și-a ridicat avioanele de lupta in aer din cauza atacului asupra Ucrainei

12:06, 19.04.2024 - Polonia și-a ridicat avioanele de vinatoare din cauza atacurilor cu rachete rusești asupra teritoriului Ucrainei. Despre aceasta relateaza RBC-Ucraina cu referire la pagina Comandamentului operațional al forțelor armate ale Poloniei pe Twitter. "In aceasta seara a fost observata o activitate intensa…

Un incendiu puternic a izbucnit intr-un bloc din Capitala! O persoana a murit și alte noua sunt ranite / FOTO

18:45, 13.04.2024 - Un incendiu puternic a izbucnit la etajele 7 și 8 ale unui bloc de pe Bulevardul 1 Decembrie 1918 din Capitala. Pompierii bucureșteni intervin pentru stingerea flacarilor. Din nefericire, o persoana și-a pierdut viața și alte noua au fost ranite.

Tragedie rutiera: O persoana a murit și șase au fost ranite, intr-un accident cu trei autoturisme

14:25, 24.03.2024 - O persoana a murit și șase au ajuns la spital in urma unui accident rutier care a avut loc duminica pe șoseaua de centura din Caransebeș. In evenimentul rutier au fost implicate trei mașini.

Accident terifiant in Vrancea! O persoana a murit, iar cinci au fost ranite / FOTO

22:35, 10.03.2024 - Intr-un tragic incident rutier ce a avut loc duminica seara in Vrancea, un accident terifiant a lasat in urma o persoana decedata și alte cinci ranite. Coliziunea a avut loc pe DN2 - E85, in zona localitații Urechești.

Doliu uriaș in PSD: o cunoscuta politiciana a murit subit, in somn, la varsta de 40 de ani

07:16, 05.03.2024 - Caz șocant de moarte subita: o femeie de 40 de ani, membru PSD, a murit in somn langa iubitul ei dupa ce au fost la o petrecere intr-un restaurant din Targu-Jiu cu o seara inainte. Decesul ei vine la scurt timp dupa ce aceasta și-a facut analizele medicale pentru pregatirea unei sarcini. O tragedie…

Accident in județul Buzau. O persoana a murit și alte patru au fost ranite

15:51, 23.02.2024 - O persoana a murit și alte patru au fost ranite vineri intr-un accident produs pe DN2E85, la ieșire din Ramnicu Sarat catre Focșani, județul Buzau. Accidentul a fost provocat de un sofer care a pierdut controlul. Masina sa a ricosat in alt autoturism.


Ce parere ai despre aceasta stire?