Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

[VIDEO] Cățel salvat de la moarte de pompieri: a rămas blocat între țevi de canalizare

Publicat:

Pompierii aradeni au reușit sa salveze viața unui cațel care a ramas blocat intre țevile de canalizare din curtea unei firme aradene. Povestea a fost una cu final fericit, cainele fiind adoptat de cel care a solicitat sunand la numarul de urgența 112, prezența salvatorilor. „Un cațel a ramas captiv intre țevile de canalizare depozitate […] The post [VIDEO] Cațel salvat de la moarte de pompieri: a ramas blocat intre țevi de canalizare appeared first on Arad 24 - Știri Conectate La Realitate .

Citeste articolul mai departe pe arad24.net…  

Sursa articol: arad24.net


Stiri pe aceeasi tema

Accident la Curtici. Pompierii au intervenit pentru salvarea unui batran ramas blocat in mașina

13:15, 19.05.2024 - Duminica in jurul orei 12:00, pompierii militari ai Detașamentului Arad au fost solicitați sa intervina pentru acordarea primului ajutor medical și asigurarea masurilor de prevenire și stingere a incendiilor in urma producerii unui accident rutier in care a fost implicat un autoturism, in orașul Curtici.

Un incendiu care a izbucnit la Piata Rahova a blocat circulatia in Bucuresti! A luat foc un magazin Economat (VIDEO)

09:00, 06.05.2024 - A fost panica, duminica seara, in cartierul Rahova, din Bucuresti. Cea mai mare piata agro-alimentara din zona a fost afectata de un incendiu. A luat foc un magazin Economat. Martorii au vazut fum negru iesind din interiorul pietei, care era inchisa, si au sunat la pompieri. Pompierii au lichidat incendiul…

Casa și anexa cuprinse de flacari. Un cal și un cațel au fost salvați din incendiu

22:31, 21.04.2024 - Pompierii militari nasaudeni au intervenit, duminica seara, la un incendiu izbucnit la o anexa gospodareasca de pe raza localitații Dumitra, flacarile extinzandu-se și la o casa de locuit. In sprijinul pompierilor din Nasaud a intervenit și un echipaj de la Detașamentul de pompieri Bistrița. ”Echipajele…

Un tanar a fost la un pas de moarte din cauza unui zmeu care a atins un fir de inalta tensiune

12:06, 16.04.2024 - Pompierii avertizeaza asupra riscului pe care-l reprezinta jocul cu zmeul in apropierea liniilor electrice sau alte surse de electricitate, dupa ce un tanar a fost la un pas de moarte in urma unui astfel de incident.

Catel blocat intre doi pereti de beton, salvat de pompierii vasluieni. Impresionat, un salvator l-a adoptat pe loc FOTO

16:45, 15.04.2024 - Pompierii vasluieni au dus o lupta contra-cromomentru pentru salvarea unui catel, care a ramas blocat intre pereții a doua cladiri. Impresionat de animal, unul dintre pompieri a decis sa il adopte.

Pompierii din Prahova au fost solicitați sa scoata un ied care a cazut intr-o canalizare dezafectata. Salvatorii au sapat cinci gropi pentru a ajunge la animal

15:15, 06.04.2024 - Pompierii prahoveni au participat, sambata, la o actiune de salvare a unui ied care cu o seara in urma a cazut intr-o canalizare dezafectata. Salvatorii au sapat cinci gropi pentru a ajunge la animal. La finalul unei actiuni care a durat patru ore, iedul a fost gasit in viata, conform news.ro.

Un cațel blocat intr-o conducta a fost salvat de pompieri. Aceștia au gaurit asfaltul și conducta

22:40, 01.04.2024 - Un caine care a ramas blocat intr-o conducta a fost salvat de pompierii ieșeni. Incidentul a avut loc luni in localitatea ieșeana Ciurea. Pompierii au gaurit asfaltul și conducta pentru a salva animalul.

Catelusi cazuti intr-o canalizare in Constanta. Pompierii au intervenit (FOTO)

13:10, 04.03.2024 - Pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Constanta au fost sesizati sa intervina pentru salvarea unor caini, in municipiul Constanta, in zona industriala.Pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Constanta au fost sesizati sa intervina pentru salvarea unor…


Ce parere ai despre aceasta stire?