Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

(video) Benjamin Mendy a semnat cu Manchester City! Francezul a devenit cel mai scump fundaș din istoria fotbalului

Publicat:

a reușit o noua mutare in aceasta perioada de transferuri. Șeicii de pe l-au convins sa semneze pe fundașul lui AS Monaco, . Englezii au platit pentru transferul jucatorului francez de 23 de ani, o suma record de 58 milioane de euro. 

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

Erling Haaland, starul fotbalului, va conduce armata sa in Clash of Clans! Un nou rege barbar vine la putere in lumea jocului!

22:01, 30.04.2024 - Erling Haaland, atacantul-bulldozer de la Manchester City, va deveni personajul principal in celebrul joc de mobil Clash of Clans, au anunțat dezvoltatorii de la Supercell. Versiunea animata a lui Haaland va deveni Regele Barbar in joc, au declarat cei de la Supercell. Incepand de miercuri, jucatorii…

Henry, perspectiva diferita dupa City - Real: „Pur și simplu uimitor! Veți spune ca au fost mai buni, dar...”

10:55, 18.04.2024 - Thierry Henry, 46 de ani, fost mare atacant la Arsenal și Barcelona, a analizat meciul dintre Manchester City și Real Madrid, 1-1, 3-4 dupa loviturile de departajare. Francezul a aplaudat modul in care s-au aparat madrilenii, evidențiind prestația fundașului dreapta Dani Carvajal. Dupa 3-3 in tur, Real…

Champions League: Manchester City vs Real Madrid - Show-ul se muta in Anglia

09:05, 17.04.2024 - Manchester City - Real Madrid, meci contand pentru mansa a doua a sferturilor de finala din Liga Campionilor, este programat, miercuri, 17 aprilie, de la ora 22:00, pe Etihad Stadium, si va fi transmis in direct de Digi Sport 1, Orange Sport 1 si Prima Sport 1.

Cel mai mare proiect din istoria ADR Sud-Muntenia, semnat in Dambovița. Valoarea investiției: 64 milioane de euro FOTO

15:40, 01.04.2024 - Cea mai mare suma acordata vreodata unui proiect, in regiunea Sud-Muntenia a fost semnat de Agenția de Dezvoltare Regionala (ADR) pentru modernizarea infrastructurii rutiere din Dambovița. 60 de km de drumuri județene vor fi reabilitați cu 64 de milioane euro.

Noul „copil minune” al fotbalului din SUA a semnat cu Manchester City – Cand va ajunge in Anglia sportivul de 14 ani

18:51, 28.03.2024 - Campioana Angliei și Philadelphia Union au batut palma pentru transferul fotbalistului Cavan Sullivan, in varsta de doar 14 ani. Totuși, sportivul va ajunge la Manchester City abia peste patru ani.

Haaland a parasit schiopatand un antrenament al echipei Norvegiei

13:05, 20.03.2024 - Atacantul Erling Haaland (Manchester City) a parasit schiopatand terenul la antrenamentul de marti al echipei de fotbal a Norvegiei pentru meciurile amicale din aceasta luna, transmite DPA, potrivit Agerpres. Atacantul lui City a fost filmat in timp ce parasea terenul de joc, probabil dupa o contuzie,…

Premier League: Manchester City vs Manchester United - „Cetatenii”, favoriti in derby-ul orasului

08:25, 03.03.2024 - Manchester City - Manchester United, meci contand pentru etapa a 27-a din campionatul Angliei, este programat, duminica, 3 martie, de la ora 17:30, pe Etihad Stadium, si va fi transmis in direct de Digi Sport 1, Orange Sport 1 si Prima Sport 1.

Premier League: Manchester City vs Brentford - O simpla formalitate pentru „cetateni”

09:25, 20.02.2024 - Manchester City - Brentford, meci restant contand pentru etapa a 18-a din campionatul Angliei, este programat, marti, 20 februarie, de la ora 21:30, pe Etihad Stadium, si va fi transmis in direct de Digi Sport 3, Orange Sport 3 si Prima Sport 3.


Ce parere ai despre aceasta stire?