Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO / Bătrână la 77 de ani, sfâşiată de câini! Cum arată rânile adânci lăsate de colţii maidanezilor

Publicat:

O batrâna de 77 de ani din Galati a ajuns în stare grava la spital dupa ce a fost sfâsiata de câini, în plina strada. Femeia a fost salvata din coltii animalelor de niste trecatori, dar starea ei este foarte grava.

Mamaita a fost atacata de câini când a iesit din curte. Batrâna voia sa mearga pâna la dispensar pentru ca de câteva zile nu se simtea bine. Animalele au sarit pur si simplu pe ea si putin a lipsit sa nu o omoare.

Vezi cum arata acum batrâna pe www.antenastars.ro!

"Am venit de la oras si nici…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mai mulți caini, „angajați” la un spital! Ce vor face animalele la Terapie Intensiva

12:00, 21.04.2024 - Intr-o mișcare inovatoare pentru imbunatațirea starii emoționale a pacienților din unitațile de terapie intensiva, un spital a decis sa „angajeze” caini de terapie. Aceste patrupede speciale aduc nu doar bucurie, ci și alinare in clipele dificile.

„Mama” a 1.300 de suflete. Alearga de 21 de ani pentru animalele fara stapan, pentru care ar face orice FOTO

10:06, 20.04.2024 - Corina Grigore este ingerul pazitor pentru animalele orfane din Galați. De peste doua decenii, ea salveaza si ingrijeste animale abandonate, accidentate sau cu handicap, carora nimeni nu le-ar fi acordat nicio sansa. A salvat astfel mii de suflete.

PLANTE TOXICE PENTRU ANIMALELE DE COMPANIE Riscul de stop cardiac pentru caini in contact cu aceste plante

11:15, 09.04.2024 - Fiți precauți și asigurați-va ca gradina și interiorul casei sunt in siguranța pentru prietenii voștri necuvantatori. The post PLANTE TOXICE PENTRU ANIMALELE DE COMPANIE Riscul de stop cardiac pentru caini in contact cu aceste plante first appeared on Informatia Zilei .

Cuplu de francezi condamnat pentru deținerea a 159 de pisici și 7 caini in apartament

16:35, 04.04.2024 - Un cuplu de francezi din Nice a fost condamnat la un an de inchisoare cu suspendare pentru deținerea a 159 de pisici și 7 caini in apartamentul lor de 80 mp. Animalele au fost descoperite anul trecut traind in condiții mizere, suferind de malnutriție, deshidratare, și avand paraziți, conform BBC. 

Politistii au gasit un adapost de caini improvizat- 70 de animale au fost salvate, alte 20 au fugit in padure - Un barbat tinea animalele in masina

11:51, 01.03.2024 - Politistii din judetul Hunedoara au identificat in apropierea localitatii Campu lui Neag un adapost de caini improvizat, in care erau 90 de animale, toate tinute in conditii improprii. 70 dintre acestea au fost salvate de agenti, iar alte 20 au reusit sa scape si sa fuga in zona unei paduri, potrivit…

Filmul teribilului accident din Galați produs de un șofer beat și fara permis: o persoana a murit, alte șapte in stare grava VIDEO

15:30, 16.02.2024 - Polițiștii au stabilit ca șoferul care a provocat groaznicul accident in noaptea de 15 februarie 2024, pe DN 25, in județul Galați, era baut și avea permisul de conducere suspendat. El este cetațean turc. O persoana a murit, iar alte șapte persoane au fost ranite grav.

In Chile, caini și pisici ratacesc printre ruine. Oamenii iși cauta animalele de companie, dupa incendiile devastatoare 

10:41, 06.02.2024 - Printre munții de moloz și mașini arse, dupa incendiile care au ucis peste 120 de oameni in Chile, ratacesc caini și pisici, pe strazile acoperite de cenusa. Oamenii iși cauta cu disperare animalele de companie, iar veterinarii fac tot ce pot ca sa le salveze, transmite Reuters.


Ce parere ai despre aceasta stire?