Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

(video) Bătaie de joc sau cel mai tare break Mercedes-Benz din toate timpurile? Acesta este E-Class All-Terrain 4×4²

Publicat:

Nu e o gluma, ci e realitate. Inginerii Mercedes-Benz au decis si au realizat un experiment nebun, evident cu permisiunea conducerii companiei, construind cel mai tare break pe baza noii generatii E-Class. Masina a fost botezata All-Terrain 4×4²!

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

Daca nu are un incident, nu este ea! Artista de muzica populara și-a șifonat bine de tot mașina la mall / VIDEO

22:45, 10.06.2024 - Daca nu are parte de o peripeție legata de mașina, parca nu este ea. O artista de muzica populara a șifonat, bine de tot, mașina la mall. Cum a reușit, cați bani trebuie sa scoata din buzunar și ce hotarare a luat blondina, dupa acest incident.

Membru al SOS, reclamat ca oferea bani alegatorilor in Ștefaneștii de Jos. Avea in mașina liste cu nume și teancuri de bani

14:21, 09.06.2024 - Scandal cu mascații la Ștefaneștii de Jos, in Ilfov. Poliția face verificari dupa ce un barbat a fost prins cu teancuri de bani pe care ar fi intenționat sa le imparta alegatorilor pentru a vota cu un anumit candidat. A fost oprit și inconjurat de forțele speciale și percheziționat.

Biciclist lovit mortal de o mașina, in Dambovița. Barbatul decedat avea 48 de ani

20:15, 07.06.2024 - Un biciclist, in varsta de 48 de ani, a murit, vineri seara, dupa ce a fost lovit de o mașina, pe un drum din Dambovița. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpa. Accidentul a avut loc pe drumul județean 720 A, pe raza satului Marcești spre Rațoaia. Barbatul decedat este din localitatea…

Un TIR a tarat pe șosea zeci de metri un autoturism, dupa ce l-a acroșat pe un drum din Argeș. VIDEO

13:35, 06.06.2024 - Incidentul a avut loc, joi, pe pe DN 7, in judetul Arges, in momentul in care șoferul de TIR nu s-a asigurat cand a schimbat banda de mers și a acroșat o mașina, informeaza ePitești.ro.In imaginile surprinse de camerele de supraveghere se observa cum ansamblul rutier taraște pur și simplu pe șosea mașina…

Motivul pentru care un tanar și-a spalat mașina cu șampanie in fața Palatului Culturii din Iași. Imagini virale

13:00, 05.06.2024 - Un tanar din Iași, cu zeci de urmaritori pe platforma de divertisment TikTok, a facut furori zilele trecute, dupa ce a ales sa iși spele mașina cu șampanie in fața prestigioasei cladiri din oraș. Iata de ce a recurs la acest gest!

VIDEO Un cunoscut influencer și-a spalat cu șampanie mașina de lux in fața Palatului Culturii din Iași

21:01, 03.06.2024 - Un cunoscut influencer roman, care are milioane de vizualizari pe TikTok, a comis o aroganța maxima: Și-a spalat bolidul de lux cu șampanie chiar in fața Palatului Culturii din Iași. Motivul gestului sau? Sarbatorea ca a obținut permisul de conducere. @andyandrei..

Achizitii Constanta: Suma de peste 500.000 de lei pusa la bataie de Nuclearelectrica Serv SRL. Ce vrea sa cumpere (DOCUMENT)

17:05, 03.04.2024 - Valoarea achizitiei este estimata la suma de 556.900 de lei Compania Nuclearelectrica Serv SRL a lansat un anunt de licitatie, ce a fost publicat in SEAP in data de 2 aprilie 2024. Nuclearelectrica Serv SRL vrea sa atribuie un contract prin care sa achizitioneze o masina de maturat stradal. Durata contractului…

Bataie pe Podul Grant. Un barbat și o femeie au fost loviți cu mașina dupa o șicanare in trafic

10:35, 29.03.2024 - Un barbat si o femeie au fost loviti cu masina in urma unei sicanari in trafic, care a avut loc in Bucuresti, pe Podul Grant. Barbatul fusese anterior lovit cu pumnul in fata de soferul care a dat cu masina peste cei doi.


Ce parere ai despre aceasta stire?