Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

(VIDEO) ALERTĂ cu BOMBĂ la sediul CNN!

Publicat:

Cladirea uneia dintre cele mai mari companii din lume, , din New York, unde se afla și birourile CNN, a fost evacuata in urma unei amenințari cu bomba, in aceasta dimineața. Poliția New York-ului se afla in acest moment la fața locului. Amenințarea vine dupa ce, in urma cu doua luni, mai multe bombe artizanale au fost trimise la postul de televiziune CNN, cat și mai multor lider politici americani, printre care fostul președinte sau familia Clinton. (, colaborator /FOTO arhiva rt.com)

Citeste articolul mai departe pe radioiasi.ro…  

Sursa articol: radioiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Amenințare cu bomba la bordul unui avion cu 220 de pasageri care a aterizat la Iași

18:20, 21.04.2024 - Avionul companiei WIZZ AIR care opera cursa Londra-Chișinau a aterizat pe Aeroportul Internațional Iași, in urma declanșarii unei alerte cu bomba. La bordul avionului se aflau 220 de pasageri, fara membrii echipajului. Potrivit ultimelor infomații, aceștia au fost evacuați și conduși la terminalul T3.…

Alerta la Pitești! Arde sediul Direcției Sanitare Veterinare și pentru Protecția Alimentelor

08:56, 13.04.2024 - Pompierii argeșeni intervin sambata dimineața pentru a stinge un incendiu care a izbucnit la sediul Direcției Sanitare Veterinare și pentru Protecția Alimentelor (DSVSA) din Pitești. Nu sunt persoane in cladire.

Alerta cu bomba la Parlamentul Norvegiei

13:35, 03.04.2024 - Parlamentul Norvegiei a primit o amenintare cu bomba, ceea ce a determinat fortele de ordine sa sporeasca masurile de securitate in perimetrul cladirii, a anuntat politia din Oslo, potrivit Reuters. In timpul unei audieri a miniștrilor norvegieni in Parlament, a fost facut un anunț care spunea ca toata…

LIVETEXT Razboi in Ucraina, ziua 767 | Rusia a lansat pentru prima data in Ucraina o bomba aeriana de 1.500 kg, anunța Kievul. „Are o forța exploziva semnificativ mai mare”

07:50, 31.03.2024 - O alerta de raid aerian a fost declanșata in toata Ucraina in primele ore ale zilei de duminica, din cauza amenințarilor cu rachete asupra mai multor regiuni, inclusiv Kiev. Forțele ucrainene anunța ca, pentru prima data, Rusia a folosit in razboi o bomba aeriana de 1.500 kg, care a fost lansata asupra…

Alerta cu bomba la un liceu din sectorul Rișcani: Elevii și profesorii, evacuați

09:55, 18.03.2024 - Alerta cu bomba la un liceu din sectorul Rișcani. Poliția a fost sesizata in juru orei 08:45, prin intermediul serviciului unic 112. Informația a fost confirmata pentru UNIMEDIA, de șefa Secției Comunicare și Protocol a Inspectoratului General de Poliție, Diana Fetco.

Ambasada Rusiei in Romania, despre alerta cu bomba de la sediul sau: „O incercare deliberata a dusmanilor de a provoca panica”

11:20, 17.03.2024 - Ambasada Rusiei in Romania a reacționat in cazul genții suspecte gasite langa cladirea reprezentanței diplomatice din București și a catalogat incidentul drept o „incercare deliberata a dusmanilor Rusiei de a provoca panica”.

Dan Tanasa da alerta! PSD, PNL și UDMR pregatesc o bomba: Sunt vizați toți aleșii locali!

18:51, 11.03.2024 - Liderii PNL și PSD, Nicolae Ciuca și Marcel Ciolacu, pregatesc o noua lovitura, cu ajutorul UDMR, afirma purtatorul de cuvant al AUR, Dan Tanasa. El anunța ca liderul UDMR, Kelemen Hunor, a depus in Parlament un proiect de lege prin care mandatul aleșilor locali se prelungește cu un an. E vorba de…


Ce parere ai despre aceasta stire?