Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO / A defilat fără chiloţi în faţa tuturor! Denise Capezza, apariţie ce te lasă cu gura căscată

Publicat:

O actrita a ales o rochie provocatoare pentru premiera unui serial televizat si, intentionat, lentilele paparazzilor au avut "verde" la zonele intime ale vedetei.


(25 de ani) a facut-o lata... intentionat! Actrita a mers la premiera serialului de televiziune "Gomorra", în care a jucat unul dintre cele mai importante roluri. Pentru defilare a fost aleasa o rochie vaporoasa, cu adevarat provocatoare si deloc inocenta.

Stând sa fie fotografiata de lentilele paparazzilor celor mai mari tabloide, rochia a descoperit puternic…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Spectacol de flamenco in premiera mondiala și stand-up muzical la Opera Aperta 2024

11:06, 29.05.2024 - Opera Aperta revine cu o a 8-a ediție surprinzatoare. Intre 25 și 30 iunie, festivalul aduce, la Cluj, premiera mondiala a versiunii reinterpretate a spectacolului Carmen, semnata de Barcelona Flamenco Ballet.

SymphOpera Fest debuteaza maine cu Simfonic & Stand-up Comedy, in premiera la Suceava

18:20, 06.05.2024 - SymphOpera Fest debuteaza maine, 7 mai 2024, cu Simfonic & Stand-up Comedy, in premiera la Suceava. Spectacolul „Un compozitor la Carnaval" va fi pus in scena de Liber Artis Orchestra din Iași, alaturi de pianistele Raluca Rad și Boglarka Eszter Olah din ...

Iulia Albu, apariție ravașitoare la iUmor. Detaliul care i-a lasat pe toți cu gura cascata: “Radeați de mine”

10:10, 03.05.2024 - In seara de Paște, 5 mai 2024, de la 20:00, la Antena 1, telespectatorii vor putea urmari o ediție cu totul speciala a emisiunii iUmor, cand mai multe vedete autohtone au prezentat nominalizarile pentru cele mai inedite categorii. Insa, Iulia Albu a atras atenția tuturor cand și-a facut apariția in…

Cleopatra Stran, provocatoare intr-o rochie roșie cu decolteul la vedere. Nu mai are nimic in comun cu fetița care canta „Ghița”

12:40, 24.04.2024 - Cleopatra Stratan și-a luat prin surprindere fanii cu o apariție care nu mai are nimic in comun cu fetița inocenta care canta candva „Ghița”. Iata cum arata soția lui Edward Sanda intr-o rochie roșie decoltata și decupata pe picior!

Cum arata acum Valentin Ceausescu! Aparitie rara a celui care a creat Steaua ’86, echipa ce a cucerit Cupa Campionilor Europeni!

12:05, 17.04.2024 - Valentin Ceausescu a avut o aparitie rara, la premiera documentarului despre Ilie Nastase, „Nasty”. Iata cum arata acum Valentin Ceausescu, la 76 de ani. Fiul dictatorilor Nicolae si Elena Ceausescu a fost mereu apropiat de Ilie Nastase. Valentin Ceausescu a mers acum sa isi sustina prietenul, la premiera…

(foto) Georgina Rodriguez a defilat intr-o rochie cu numele iubitului ei pe piept: Partenera lui Ronaldo a intors toate privirile la Saptamana Modei de la Paris

15:25, 06.03.2024 - Georgina Rodriguez a defilat intr-o rochie cu numele iubitului ei pe piept. Partenera lui Cristiano Ronaldo a intors toate privirile la Saptamana Modei de la Paris 2024. Ținuta modelului celebru a avut și un autograf de la partenerul sau, scrie catine.ro .


Ce parere ai despre aceasta stire?