Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Vicepremierul Marii Britanii: Romii trebuie să respecte modul de viaţă britanic

Publicat:

Politicianul liberal-democrat britanic a facut aceste declaratii intr-o interventie la postul de radio londonez LBC, referindu-se la unele afirmatii ale deputatului laburist privind posibile violente generate de romi, la Sheffield, in nordul Angliei, unde traieste o importanta astfel de comunitate.

Blunkett - a carui circumscriptie se invecineaza cu cea a lui , - a declarat recent ca se teme de izbucnirea unor violente intr-o zona a acestui oras, , unde s-au instalat romi din Slovacia. Blunkett, fost ministru de…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Extrema dreapta in Europa. Care sunt cele mai cunoscute figuri

18:50, 06.06.2024 - Extrema dreapta se afla in fruntea guvernelor in Italia, Ungaria și Slovacia. In alte state membre ale Uniunii Europene, aceasta mișcare politica participa și in coalițiile de guvernare in Finlanda și Olanda și sprijina guvernul din Suedia.

Avertismentul unui istoric britanic: Daca Putin caștiga in Ucraina, fascismul se va raspandi in Europa

10:55, 03.06.2024 - „Este timpul sa oferim democrațiilor liberale oportunitatea de a se apara in mod fiabil impotriva dușmanilor lor interni și externi. Daca Putin va caștiga in Ucraina, Europa se confrunta cu un viitor fascist“, avertizeaza istoricul Thomas Clausen in The Telegraph.

FMI anticipeaza ca Europa de Est sa devanseze sudul continentului in ceea ce privește standardul de viața

13:00, 08.05.2024 - La aproape patru decenii de la colapsul URSS, standardele de viata din tarile care au iesit de pe orbita Uniunii Sovietice pentru a se alatura UE urmeaza sa le devanseze pe cele ale tarilor din sudul blocului comunitar.

Un judecator britanic este acuzat de harțuire și misoginism de o romanca: „Nu am fost tratata așa in viața mea”

16:35, 28.04.2024 - Cinci femei acuza un judecator de comportament agresiv și misogin in timpul audierilor la un tribunal din Marea Britanie specializat in litigiile de munca. Printre acestea se numara si o romanca, Andra Ion.

Premier League: Chelsea vs Everton - Londonezii, ultima sansa pentru Europa

07:40, 15.04.2024 - Chelsea - Everton, meci contand pentru etapa a 33-a din campionatul Angliei, este programat, luni, 15 aprilie, de la ora 22:00, pe Stamford Bridge, si va fi transmis in direct de Digi Sport 2, Orange Sport 2 si Prima Sport 2.

Arma britanica experimentala de care ar putea beneficia Ucraina. Laserul DragonFire poate lovi o moneda de la un kilometru distanța

20:20, 12.04.2024 - O arma laser de mare putere din Marea Britanie ar putea fi trimisa in Ucraina pentru a dobori dronele rusești, a anunțat vineri, 12 aprilie, ministrul britanic al apararii, Grant Shapps, potrivit BBC News.Shapps le-a spus jurnalistilor care l-au insotit intr-o vizita la centrul de cercetare Porton Down…

Un britanic și-a omorat soția și a taiat-o in 224 de bucați. A cautat pe internet cum sa scape de cadavru

21:05, 08.04.2024 - Nicholas Metson, in varsta de 28 de ani, din Marea Britanie, a fost condamnat la inchisoare pe viața, dupa ce și-a ucis soția in luna martie a anului trecut. El a recunoscut ca a injunghiat-o pe femeie de patru ori inainte de a-i taia trupul in bucațele, relateza Sky News. 


Ce parere ai despre aceasta stire?