Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Vezi aici primele poze cu Reese Witherspoon insarcinata din nou!

Publicat:

Vezi aici primele poze cu Reese Witherspoon insarcinata din nou este insarcinata cu cel de-al treilea copil al sau, primul cu sotul ei . Reese Witherspoon are deja doi copii, pe Ava, in varsta de 12 ani, si pe Deacon, de 8 ani, ambii din mariajul cu . Potrivit unei surse din anturajul actritei, ea este gravida in 12 saptamani, insa nu are de gand sa anunte public acest lucru. 
Reese, in varsta de 35 de ani, s-a casatorit cu Jim, cu 6 ani mai varstnic, in martie 2011, la doar un an de cand au inceput sa se intalneasca. 
Actrita…

Citeste articolul mai departe pe bzi.ro…  

Sursa articol: bzi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mireasa, sezon 7. Dani, primele declarații dupa ce Daiana a anunțat ca e insarcinata. Ce spune viitorul tatic

19:00, 01.05.2024 - Dani a facut primele declarații dupa ce soția sa a anunțat ca ea și soțul ei urmeaza sa devina parinți. Fostul concurent Mireasa a anunțat ca tanara va naște la finalul lunii noiembrie, in Germania.

Anca Dumitra este insarcinata. Cum a dat vestea cea mare. Primele imagini cu burtica de gravida / FOTO

23:15, 21.04.2024 - Anca Dumitra și soțul ei traiesc o perioada unica, caci vor deveni parinți. Actrița a anunțat, de curand, ca familia urmeaza sa se mareasca, asta pentru ca este insarcinata. Vedeta a postat și primele imagini cu burtica de gravida.

DOBRIN, primul film artistic in memoria MAGICIANULUI. Poetul Florian Silișteanu, autorul proiectului, deschide castingul pentru rolul principal

14:15, 18.04.2024 - Fara doar și poate exista o tendința acuta care incearca sa așeze in vitrina cinematografului …nemaivazutul, nemaiintalnitul, supraomul, sau, de ce  nu, ineditul, forma aceea curata despre SPECTACULOS. Lumea filmului surprinde cotidianul cu fel și fel de proiecte, idei novatoare sau nu, totul intr-o…

Primele declarații ale Reginei Camilla despre Kate Middleton, dupa anunțul diagnosticului de cancer al Prințesei - Ce mesaj a transmis

05:25, 29.03.2024 - Cu cateva zile in urma, Kate Middleton a dezvaluit ca a primit diagnosticul unei forme de cancer. La șase zile de la aceasta declarație, Casa Regala a furnizat noi informații. De aceasta data, Regina Camilla a oferit o prima reacție cu privire la situația medicala dificila cu care se confrunta Prințesa…

Primele declarații ale fiului pacientului care a fost legat de patul de spital, in Braila. Barbatul in varsta de 64 de ani a decedat: „Sa vedeți vanataile...”

17:21, 04.03.2024 - Fiul pacientului mort care a fost legat de patul de spital, in Braila, rupe tacerea! Barbatul il numește „mincinos” pe purtatorul de cuvant al spitalului, chirurgul Dragoș Voicu, și contrazice in totalitate declarațiile facute de acesta.


Ce parere ai despre aceasta stire?