Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Veteran de război din Argentina a murit după un joc sexual cu trei femei: Bărbatul era legat de mâini și de picioare

Publicat:

Un incident șocant, al carui personaj principal este un veteran de razboi, in varsta de 60 de ani, care a murit, a avut loc in Argentina, la .

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmarește stiripesurse.ro pe Facebook

stiripesurse.ro × NEWSLETTER ×

Am citit și sunt de acord cu
Politica de confidențialitate

BACK TO TOP DESPRE

Exclusivitați și documente incendiare.

Echipa stiripesurse.ro va prezinta stirile din spatele stirilor.

DATE DE AUDIENTA ARTICOLE RECENTE ii cearta pe romani: Boicotarea

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce aliment neobișnuit mananca cel mai in batran veteran de razboi din lume, un roman de 111 ani 

09:50, 03.06.2024 - Ilie Ciocan este totodata și cel mai in varsta balcanic, dar și cel mai batran veteran de razboi din lume, și tot la nivel mondial se afla in topul celor mai longevivi oameni de pe planeta, in viața, fiind pe locul 4, conform datelor Grupului de Cercetare in Gerontologie cu sediul in Los Angeles.Nepotul,…

CORESPONDENȚA DE LA PARIS Legat la maini și la picioare, cum spunea Ivanisevic

19:50, 30.05.2024 - ​​In urma cu mai multe saptamani, Goran Ivanisevic spune ca Novak Djokovic ii poate invinge pe unii dintre adversarii din circuitul mondial chiar și „legat la maini și la picioare”. Joi, impotriva lui Roberto Carballes Baena, liderul ATP a aratat cat de mare poate fi uneori prapastia valorii chiar și…

Cristian Popescu Piedone dezvaluie caracatița politica din spatele lui Nicușor Dan

13:00, 15.05.2024 - Cristian Popescu Piedone, primarul Sectorului 5, dezvaluie conexiunile politice ale lui Nicușor Dan, in special cu gruparile asociate lui Ludovic Orban, USR și PMP. Cristian Popescu Piedone face referire intr-o postare pe Facebook de presa aparent imaculata in jurul lui Nicușor Dan, dar subliniaza conexiunile…

Cum se creeaza și se fura in politica?

16:15, 06.05.2024 - Forța Dreptei, partidul lui Ludovic Orban, si-a ales o sigla care arata aproape identic cu logo-ul unei pagini de Facebook care promoveaza bucataria marocana. The post Cum se creeaza și se fura in politica? appeared first on Cotidianul RO .

Retragere importanta din ATP: „Mingiuțo, ce pot sa-ți mai spun?”

10:40, 06.05.2024 - Diego Schwartzman (31 de ani) a anunțat ca se va retrage din tenis dupa ediția din 2025 a turneului de la Buenos Aires. La doar 1.70m, sportivul din Argentina a obținut rezultate importante in cele 14 sezoane petrecute in circuitul ATP.

Donald Trump a publicat un video care a aprins SUA: Joe Biden apare legat la maini și la picioare /VIDEO

11:40, 31.03.2024 - Echipa de campanie a presedintelui Joe Biden il acuza pe Donald Trump de incitare la ”violenta politica”, dupa ce miliardarul republican a publicat pe reteaua sa de socializare Truth Social un video in care democratul apare legat la maini si la picioare, relateaza AFP. ”Aceasta imagine a lui Donald…

Donald Trump a postat imagini in care Joe Biden apare legat de maini și de picioare „ca un porc” VIDEO

14:50, 30.03.2024 - Candidatul republican la președinție este acuzat de „incitare la violența politica“ dupa ce a postat pe site-ul sau de socializare, Truth Social, imagini cu Joe Biden legat de maini și picioare.

Dezvaluiri șocante depsre barbatul mort, gasit legat de maini și de picioare, pe un acoperiș din București. Ce au vazut martorii: ”Avea la gat o...”

10:00, 16.03.2024 - Cazul barbatului mort in București continua cu dezvaluiri șocante! Trupul sau neinsuflețit al barbatului a fost gasit pe acoperiș, legat de maini și de picioare. Martorii au marturisit ce au vazut la fața locului in momentul in care a fost gasit!


Ce parere ai despre aceasta stire?