Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Vești proaste pentru Viorica Dăncilă: încep proteste de AMPLOARE în fața Guvernului

Publicat:

Federatia Solidaritatea Sanitara anunta ca va declansa proteste daca Guverrnul va adopta o ordonanta de urgenta prin care salariile sa fie inghetate la nivelul lunii decembrie, respectiv daca angajatii nu vor beneficia de cresterea salariala incepand din luna ianuarie. "Sistemul public de sanatate este marcat de puternice convulsii sociale generate de introducerea unor ritmuri diferite de crestere a salariilor de baza intre diferitele categorii de personal", spun reprezentantii federatiei.

Citește și: ALERTA Codrin Ștefanescu anunța ca e gata de o decizie FARA PRECEDENT:…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Vești proaste pentru romani. FMI anunța probleme pentru economia romaneasca

15:25, 17.04.2024 - Romanii sunt intampinați cu vești proaste din partea Fondului Monetar Internațional. Conform experților, creșterea economica estimata pentru 2024 va fi mai mica decat previziunile optimiste ale Guvernului.

Marcel Ciolacu anunța cutremur in sistemul bugetar: a inceput 'Marea Reforma'/ VIDEO

11:31, 04.04.2024 - Premierul Marcel Ciolacu a ținut sa anunțe faptul ca marea reorganizare din sistemul bugetar a inceput, iar la nivel central au fost reorganizare 8 instituții din totalul de 20. Premierul le-a transmis miniștrilor ca mai au doar 3 luni la dispoziție pentru a veni cu reorganizarea, iar apoi se va trece…

Vești uriașe pentru toți pensionarii: la Poșta Romana s-a rezolvat conflictul și inceteaza greva

07:35, 03.04.2024 - Compania Naționala Poșta Romana anunța ca a ajuns la un acord cu sindicatul pentru semnarea unui nou Contract Colectiv de Munca. Acesta va fi inregistrat la ITM. „Toți angajații care au luat parte la conflictul colectiv de munca iși vor relua atunci atribuțiile de serviciu”, conform companiei. Compania…

E sau nu bine sa bei apa chiar inainte de culcare? Specialiștii au vești proaste pentru cei care o fac

17:35, 29.03.2024 - Probabil știi cat de importanta este hidratarea și te numeri printre cei care, din cand in cand, iși fac bilanțul aportului de lichide. Sau, mai mult, incerci sa compensezi seara, pe ultima suta de metri, deficitul de lichide.

Vești proaste pentru unii pensionari! Baciu: E posibil ca o pensie sa ramana pe loc un an

13:36, 28.03.2024 - Deși pensionarii așteapta cu sufletul la gura creșterea pensiilor dupa recalculare, o parte dintre aceștia nu vor primi niciun ban in plus in urma procedurii. Așadar, vești cat se poate de proaste pentru unii seniori ai Romaniei, și asta deși guvernanții au tot spus ca pensiile nu vor scadea dupa recalculare.…

Proteste in Ungaria: Mii de manifestanți au ieșit in strada, dupa acuzațiile de corupție la adresa guvernului

07:05, 27.03.2024 - Mii de persoane au manifestat marți la Budapesta pentru a cere demisia premierului Viktor Orban, dupa publicarea unei inregistrari audio care ar dovedi implicarea unui membru al guvernului sau intr-un caz de corupție, potrivit hotnews.ro .

Vești proaste! Ordinul trimis catre Casele de Pensii din toata țara

09:45, 20.02.2024 - Vești proaste! Casele de Pensii din intreaga țara au primit un ordin care aduce cu sine o veste ingrijoratoare. Noul ordin, conform noii Legi a Pensiilor, prevede o a doua recalculare a banilor, o masura care ar putea avea impact major asupra veniturilor.

Proteste de amploare in Slovacia fața de intenția Guvernului de a reduce pedepsele pentru corupție

23:55, 07.02.2024 - Mii de slovaci au protestat miercuri fața de planul guvernului condus de Robert Fico de a reduce pedepsele pentru corupție și de a desființa un birou de urmarire care ancheteaza infracțiunile importante.


Ce parere ai despre aceasta stire?