Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Veşti proaste pentru oamenii de nea

Publicat:

* Profitand de faptul ca in pliantul de promovare si pe site apare doar formularea "sporturi de iarna" si nu "sporturi pe gheata si zapada", managerul cabanei "" a organizat pentru toti cei cazati concursuri de sah, table, fazan, chiar de bataie cu pernele din camere. Bataia a fost filmata de cameramanii unui post de televiziune partener, iar reporterii au explicat in direct ca "veselia este ca la ea acasa" si ca "pes (...)

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Vesti proaste pentru angajatori: Cresc costurile fortei de munca pentru cei care angajeaza zilieri

09:15, 16.06.2024 - Costurile fortei de munca pentru cei care angajeaza zilieri vor crește de la 1 iulie ca urmare a creșterii salariului minim brut, anunța Ziarul Financiar, potrivit mediafax.Incepand cu 1 iulie 2024, salariul minim brut pe tara va creste la 3.

Vești proaste pentru turiștii romani: Taxele turistice au explodat in 2024. Care este motivul pentru aceasta majorare

05:21, 21.05.2024 - Multe orașe din Europa au inceput sa impuna taxe turistice sau sa le mareasca pe cele existente. Aceste taxe sunt folosite pentru a ajuta la intreținerea infrastructurii turistice și pentru a gestiona impactul turismului masiv asupra comunitaților locale.

Vești proaste pentru șoferi. Cat de toxic e gazul din mașina favorizat de caldura

23:01, 07.05.2024 - Ce presupune studiulNumeroase piese din habitaclu (interiorul) multor vehicule conțin substanțe ignifuge, precum compuși organofosfați, utilizate pentru a intarzia raspandirea focului. Aceste produse sunt frecvent folosite in spumele pentru mobilier, aparate electronice sau imbracaminte.Studiul a aratat…

Membrii trupei Phoenix au anunțat vești proaste privind starea de sanatate a lui Nicu Covaci

18:55, 09.04.2024 - Trupa Phoenix a dat publicitații o declarație cu privire la starea de sanatate a membrului lor, Nicu Covaci, oferind vești delicate in legatura cu situația acestuia. In cadrul comunicatului, membrii trupei au confirmat ca au primit rezultatele finale ale

E sau nu bine sa bei apa chiar inainte de culcare? Specialiștii au vești proaste pentru cei care o fac

17:35, 29.03.2024 - Probabil știi cat de importanta este hidratarea și te numeri printre cei care, din cand in cand, iși fac bilanțul aportului de lichide. Sau, mai mult, incerci sa compensezi seara, pe ultima suta de metri, deficitul de lichide.

Vești proaste pentru unii pensionari! Baciu: E posibil ca o pensie sa ramana pe loc un an

13:36, 28.03.2024 - Deși pensionarii așteapta cu sufletul la gura creșterea pensiilor dupa recalculare, o parte dintre aceștia nu vor primi niciun ban in plus in urma procedurii. Așadar, vești cat se poate de proaste pentru unii seniori ai Romaniei, și asta deși guvernanții au tot spus ca pensiile nu vor scadea dupa recalculare.…

Vești proaste pentru romani! Taxe și impozite mai mari pe proprietați. De cand vor da oamenii mai mulți bani

09:10, 28.03.2024 - Vești proaste! Romanii vor fi nevoiți sa plateasca taxe și impozite mai mari pentru proprietați. Iata de cand vor da oamenii mai mulți bani. Detaliile oferite prin intermediul unui material semnat de Alex Milcev, liderul departamentului de Asistenta fiscala si juridica.

Vești proaste pentru romanii care uita sa iși reinnoiasca polița RCA! Primesc amenzi uriașe

21:30, 26.03.2024 - Vești extrem de proaste pentru romanii care uita sa iși reinnoiasca polița RCA! Șoferii primesc amenzi uriașe, astfel ca sunt nevoiți sa scoata mai mulți bani din buzunare. Iata ce presupune noua modificare, dar și ce trebuie sa știe conducatorii auto!


Ce parere ai despre aceasta stire?