Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Vești extraordinare pentru români! Iată cum vă puteți majora pensia

Publicat:

S-a descoperit reteta pentru o pensie mai mare la batranete. Ce care, in cariera lor, au ocupat funcții cu responsabilitați multiple sau care au presupus un consum sporit de timp și energie, care au condus instituții, indeplinind, in același timp, diferite misiuni suplimentare, au beneficiat de venituri in plus. Oferta de nerefuzat: Hotel Baratsag Hajduszoboszlo Este vorba de indemnizații speciale pentru care, in unele situații s-au reținut contribuțiile la sistemul public de pensii, scrie bugetul.ro. Prin urmare, ele ar fi trebuit inscrise in carnetul de munca pentru a fi luate in considerare…

Citeste articolul mai departe pe jurnalmm.ro…  

Sursa articol: jurnalmm.ro


Stiri pe aceeasi tema

Pensii duble pentru acesti romani. Cine sunt pensionarii norocosi, conform unui proiect de lege nou

19:30, 02.05.2024 - Vești bune pentru o categorie de romani! Pensii duble pentru 150.000 de oameni, dupa ce un proiect de lege depus deja la Senat propune modificarea legii pensiilor, care a intrat recent in vigoare. Pensii duble pentru acesti romani Odata cu intrarea in vigoare a noii legi a pensiilor și publicarea noii…

Afla cați romani iși serbeaza azi ziua onomastica

14:35, 23.04.2024 - 1.043.336! Aceasta este cifra exacta a celor care iși sarbatoresc onomastica astazi! Puteți sa ne verificați! Cel mai rar prenume este Gheo, doi romani fiind botezați așa… Cel mai des este Gheorghe- 412.931 Ca sa nu uitați cui sa spuneți LA MULȚI ANI, publicam lista completa cu sarbatoriții de astazi:…

Guvernul se imprumuta de la romani - Cine poate cumpara titluri de stat Fidelis, cu profituri neimpozabile

10:26, 08.04.2024 - Ministerul Finantelor (MF) deruleaza la Bursa de Valori Bucuresti (BVB), in perioada 8-17 aprilie, a 16-a oferta publica de vanzare de titluri de stat Fidelis.Oferta cuprinde cinci emisiuni, in euro si lei, dintre care una este dedicata donatorilor de sange.

Vești bune pentru romani! Zborurile catre una dintre cele mai dorite destinații de vacanța, reluate de Ryanair

22:50, 04.04.2024 - Vești bune pentru romani! Incepand cu luna iunie a acestui an, reprezentanții companiei aeriene Ryanair a anunțat ca va relua zborurile catre una dintre cele mai dorite destinații de vacanța.

Vești bune pentru romani! Ce categorie sociala va primi 2.000 de lei pana in 2027

21:10, 04.04.2024 - Vești bune pentru o categorie sociala! Guvernul va sprijini mamele defavorizate și le va oferi suma de 2.000 de lei pana in 2027. Proiectul de lege a fost adoptat astazi, in cadrul ședinței Executvului.

Vești proaste pentru romani! Dispar mai multe meserii in schimbul altora noi, precum discotecar sau aglomeratorist

12:01, 28.02.2024 - Vești proaste pentru o mulțime de romani! Mai multe meserii vor disparea de pe piața muncii și vor fi inlocuite cu altele noi! Printre viitoarele ocupații se numara discotecat, aglomeratorist sau defectolog. iata ce anunț a facut ministrul Muncii!

Vești bune pentru romani! Categoria care va primi bani in plus de la 1 martie 2024

09:45, 25.02.2024 - Vești bune! Categoria de romani care va primi bani in plus de la 1 martie 2024. Informațiile oferite de Institutul Național de Statistica (INS). Ce trebuie sa știe cei ce se vor bucura de ajutoare.

Anunț important pentru romani! Vor intra banii pe cardurile sociale. Cate tranșe vor primi beneficiarii

10:11, 20.02.2024 - Vești bune pentru romani! S-a anunțat ca vor intra banii pe cardurile sociale. Iata cate tranșe vor primi beneficiarii in anul 2024. Precizarile facute de Ministerul Muncii. Cele mai noi informații.


Ce parere ai despre aceasta stire?