Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Vești de ultimă oră despre vreme! ANM a emis COD GALBEN: vânt puternic. Urmează un interval cu PLOI – zonele vizate

Publicat:

Sunt informații de ultima ora venite, miercuri la pranz, de la specialiștii din cadrul Administrației Naționale de Meteorologie (ANM). Au fost emise un COD GALBEN de intensificari ale vantului, dar și o informare meteo de ploi. Prin intermediul atenționarii COD GALBEN, ce va intra in vigoare miercuri seara, meteorologii anunța in ce zone se vor […] The post Vești de ultima ora despre vreme! ANM a emis COD GALBEN: vant puternic. Urmeaza un interval cu PLOI - zonele vizate first appeared on Ziarul National .

Citeste articolul mai departe pe enational.ro…  

Sursa articol: enational.ro


Stiri pe aceeasi tema

Anunț ANM de ultim moment! Cod galben de grindina și vijelii puternice in Romania. Care sunt zonele vizate

07:10, 25.04.2024 - Anunț de ultima ora al specialiștilor Administrației Naționale de Meteorologie. Cu puțin timp in urma a fost emisa o atenționare cod galben de vijelii și grindina. Avertizarea este valabila astazi, 25 aprilie, pentru mai multe regiuni ale țarii.

Atenționare meteo de VREME REA: Cod galben in Alba și alte județe din țara. Ploi abundente și vant puternic

09:55, 23.04.2024 - Atenționare meteo de VREME REA: Cod galben in Alba și alte județe din țara. Ploi abundente și vant puternic Atenționare meteo de VREME REA: Cod galben de ploi abundente. La munte, rafale de vant de 100 de kilometri pe ora. Administrația Naționala de Meteorologie a emis o avertizare meteo cod galben…

Anunț ANM de ultim moment! Cod galben de vant și ceața densa. Care sunt zonele vizate 

07:40, 23.04.2024 - Specialiștii Administrației Naționale de Meteorologie au facut un anunț de ultima ora! Cu puțin timp in urma a fost emis un cod galben de vant puternic și ceata densa. Care sunt zonele vizate și pana cand este valabila atenționarea.

Șefa meteorologilor anunța temperaturi de minus 10 grade Celsius in Romania: zonele vizate de valul de ger

17:06, 14.02.2024 - Nu scapam inca de ninsori și frig, iar temperaturile vor scadea chiar sub pragul de ger. Directorul general al Administrației Naționale de Meteorologie, Elena Mateescu, a anunțat cum o sa fie vremea in orele urmatoare. ”Ramanem sub incidența unei atenționari meteorologice de cod galben, pana in aceasta…

Avertizare meteo de ninsori, vant și ploi. 27 de județe, vizate de codul galben de vreme rea

10:51, 12.02.2024 - Specialiștii Administrației Naționale de Meteorologie au emis mai multe avertizari meteo Cod galben de vreme rea in Romania. Prima avertizare meteo ANM Cod galben este valabila astazi, intre orele 10:00 și 18:00. ”Vor fi viteze in general de 55…65 km/h, iar in judetul Constanta si pe litoral, rafalele…

Anunț ANM de ultim moment! Cod galben de vreme rea in 27 de județe. Ninsori, vant și ploi in Romania

10:46, 12.02.2024 - Cu puțin timp in urma, specialiștii Administrației Naționale de Meteorologie au emis mai multe avertizari meteo cod galben de vreme rea. Potrivit meteorologilor, aceste atenționari vizeaza 27 de județe din țara.

Alerta ANM! Revin ninsorile și viscolul in toata țara. A fost emis cod galben de portocaliu de vreme severa. Zonele care se vor umple de zapada

11:35, 05.02.2024 - Ninsorile și viscolul revin in Romania! Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a emis cod portocaliu și galben de vreme severa in toata țara. Temperaturile vor scadea drastic, iar mai multe zone ale țarii se vor umple de zapada. Mwteorologii au revenit cu vești bune pentru iubitorii de iarna!

Anunț ANM de ultim moment! Cod galben și portocaliu de vant, ninsori și viscol. Care sunt zonele vizate

10:45, 04.02.2024 - Specialiștii Administrației Naționale de Meteorologie au facut un anunț de ultim moment! A fost emis un cod galben și portocaliu de vant, ninsori și viscol in mai multe regiuni ale țarii. Care sunt zonele vizate și pana la ce ora este valabila atenționarea.


Ce parere ai despre aceasta stire?