Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Vești bune pentru români! Dispare, în sfârșit, dosarul cu șină! Legea a fost votată

Publicat:

Vești bune pentru romani. Renumitul dosar cu șina, detetstat de foarte multe persoane, dispare din instituțiile publice. In cursul zilei de azi a fost votata legea ce elimina necesitatea dosarului cu șina. De asemenea, odata cu acesta, dispare și necesitatea copiilor legalizate. In schimb, va aparea plata cu cardul si copierea gratuita a documentelor.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Vești bune pentru romani! Facturi mai mici la energie și gaze - anunțul ministrului Burduja

08:26, 09.04.2024 - Foarte multi romani vor vedea, de luna viitoare, scaderi ale preturilor, mai ales la gaze, dar si la energie electrica in cazul celor cu un plafon mai mare, de 1,3 lei pe KWh, a declarat, luni, ministrul Energiei, Sebastian Burduja.

Se schimba legea: Armata va putea interveni in alte țari pentru protejarea cetațenilor romani. Ce spun experții

20:10, 03.04.2024 - Ministerul Apararii va putea interveni in afara țarii pentru protejarea cetațenilor romani aflați in pericol – in zone de conflict sau unde au avut loc catastrofe naturale –, se arata intr-un proiect de lege pus in dezbatere publica.

Impozit aproape dublu la salariu pentru acești romani? Ce s-ar putea intampla cu angajații

10:35, 14.03.2024 - Vești rele pentru romani. Taxele pe salariu cresc in mod considerabil, ceea ce inseamna sa poate ajunge chiar și la un impozit dublu fața de ce știau pana acum. Cine sunt persoanele vizae și ce se poate intampla cu angajații in aceasta situație. Salarii impozitate dublu Organizația pentru Cooperare…

Deputatul PNL Angelica Fador anunța ca in Camera Deputaților a fost votata legea pentru ...

12:51, 21.02.2024 - Deputatul PNL de Suceava Angelica Fador anunța ca in Camera Deputaților a fost votata legea pentru reducerea risipei alimentare. Angelica Fador se numara printre coinițiatorii acestui proiect de lege care vizeaza organizarea la nivel national a activitatii tuturor operatorilor economici din ...

Anunț important pentru romani! Noile criterii de acordare a voucherelor pentru alimente 2024

09:01, 19.02.2024 - Vești bune pentru romani! S-a anunțat care sunt noile criterii de acordare a voucherelor pentru alimente 2024. Ce trebuie sa știe cetațenii eligibili pentru a beneficia de cele șase tranșe de bani.

Vesti bune pentru 800.000 de familii de romani. Marcel Ciolacu: "Majorarile pensiilor și salariilor nu vor fi luate in calcul"

13:10, 16.02.2024 - Sunt vesti bune pentru 800.000 de familii de romani, iar premierul Marcel Ciolacu a spus ca, pentru a putea primi ajutor, guvernul nu va mai lua in calcul majorarile de pensii și salarii de la 1 ianuarie.

Vești bune pentru romani! Cum poți cumpara bilete de tren mai ieftine. CFR a anunțat reduceri

12:05, 13.02.2024 - Vești bune pentru romani! CFR Calatori a anunțat reduceri semnificative pentru biletele de tren, oferind oportunitatea de a merge mai ieftin in perioada 15-18 februarie 2024. Iata ce se va intampla la Complexul Expozitional ROMEXPO din Bucuresti.


Ce parere ai despre aceasta stire?