Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Vestele galbene anunță proteste n noaptea de Anul Nou

Publicat:

Protestele anti-guvernamentale care au zguduit Franța vor continua și in noul an. Mai multe surse din interiorul mișcarii susțin ca au organizat proteste sambata și in seara de , informeaza .

Citeste articolul mai departe pe hotnews.ro…  

Sursa articol: hotnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Primii instructori militari francezi vor ajunge „in curand” in Ucraina, anunța Sirski

20:55, 27.05.2024 - Comandantul-sef al armatei ucrainene a afirmat luni ca Franta va trimite "in curand" primii instructori militari in Ucraina pentru a forma trupele acestei tari distruse de razboiul cu Rusia, informeaza AFP.

Luis Enrique anunța o campanie de achiziții XXL: „Va fi greu sa mai joci la PSG”

19:40, 16.05.2024 - Antrenorul lui PSG, Luis Enrique, vrea intariri pe toate posturile, dupa ce s-a oprit in semifinalele Ligii Campionilor, de Borussia Dortmund. PSG și-a adjudecat din nou titlul in Franța, dar trofeul este doar o palida consolare dupa un nou rateu in Liga Campionilor. Competiție pe care anul acesta a…

Un cunoscut oraș din Franța le interzice copiilor sub 13 ani sa iasa singuri pe strada noaptea. „La varsta asta nu gandești prea mult”

17:25, 05.05.2024 - Nisa, al 5-lea cel mai populat oraș al Franței, le interzice minorilor sub 13 ani sa iasa singuri pe strada dupa ora 23:00. Cei prinși afara neinsoțiți de un adult, vor fi duși acasa, iar parinții risca sa fie amendați.

Proteste violente in Franța! Peste 150.000 de oameni au ieșit pe strazile celor mai importante orașe

20:10, 01.05.2024 - Lyon este epicentrul violențelor intre manifestanți și forțele de ordine, care au acționat cu gaze lacrimogene.Francezii vorbesc despre un total de 265 de proteste, inclusiv in Paris, Strasbourg și Marsilia.  Proteste violente de Ziua Muncii, in Turcia: manifestanții, puși la pamant cu tunuri de apa…

Franța a interceptat rachete lansate de Iran asupra Israelului, anunța Macron: „La cererea Iordaniei”

12:30, 15.04.2024 - Președintele Emmanuel Macron a confirmat luni ca Franța a interceptat rachete și drone iraniene, care au vizat Israelul in noaptea de sambata spre duminica, la „cererea Iordaniei”, scrie Politico.

Greva japoneza in muzeele prahovene!

00:35, 04.04.2024 - N. Dumitrescu Așa cum s-a anunțat in mod oficial, astazi, 4 aprilie a.c., in muzeele din Prahova va fi greva japoneza, angajații acestora alaturandu-se protestelor declanșate la nivel național. ”Avand in vedere faptul ca unii dintre angajatii Muzeului Judetean de Istorie si Arheologie Prahova fac parte…

Franța va livra Ucrainei „sute” de blindate și rachete Aster, anunța Sebastien Lecornu

08:45, 31.03.2024 - Franta va livra Ucrainei „sute" de vehicule blindate vechi, dar „inca functionale" si rachete Aster, in cadrul unui nou pachet de ajutor pentru Kiev in razboiul sau impotriva Rusiei, potrivit ministrului apararii Sebastien Lecornu, citat de AFP.

Franța iși transforma Armata intr-o forța de neoprit: Investiție de 300 de milioane de euro in AI

14:01, 08.03.2024 - Franta urmeaza sa lanseze - in iulie - o agentie, AMIAD, care sa dezvolte o inteligenta artificiala in domeniul apararii, dotata cu 300 de milioane de euro pe an, anunta vineri ministrul francez al Apararii Sebastien Lecornu in ziarul Les Echos, relateaza AFP. Aceasta Agentie Ministeriale a Inteligentei…


Ce parere ai despre aceasta stire?