Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Veste ŞOC! Un fost concurent X Factor, închis pe viaţă. A pledat vinovat pentru nu mai puţin de 31 de infracţiuni sexuale

Publicat:

Este vorba despre , care a violat noua femei in decurs de 22 de ani. Opera extrem de calculat și calm, dupa cum au descris chiar victimele sale și iși filma abuzurile.

Obișnuia sa le acopere victimelor ochii cu banda adeziva și le spunea femeilor ca dorește ca acestea sa se bucure de el' . Prima agresiune ar fi comis-o in 1997 și totul a continuat pana in 2019.

DEMENTIAL! Un roman celebru a ridicat in picioare juriul X Factor UK. : "Esti campionul lumii!" VIDEO

Fostul concurent X Factor a pledat vinovat pentru nu mai puțin de 31 de infracțiuni…

Citeste articolul mai departe pe romaniatv.net…  

Sursa articol: romaniatv.net


Stiri pe aceeasi tema

Roman, condamnat la 30 de ani de inchisoare, dupa ce a ucis un barbat in Italia. Criminalul și-a recunoscut fapta: ”Sunt vinovat”

21:50, 26.04.2024 - Sentința record pentru un roman din Italia! Daniel Ispas a fost condamnat la 30 de ani de inchisoare, dupa ce a ucis un patron de restaurant in viale dei Caduti. Criminalul a fugit de la locul tragediei, dar a fost prins ulterior de polițiștii. De teama ca va fi condamnat la inchisoare pe viața.

Filip Jianu, invins in calificari la Țiriac Open: „Este putin dezamagitor ca nu avem niciun roman pe tabloul principal, macar cu un wild card”

17:15, 15.04.2024 - Singurul roman prezent in turul al doilea al calificarilor de la Țiriac Open, Filip Jianu, 22 de ani, 282 ATP, a pierdut in fața lui Radu Albot, 6-7 (4), 4-6, apoi a vorbit despre sistemul autohton, performanțele actuale și faptul ca nu au fost wild card-uri pentru „tricolori”. ...

ITIA, suspendare de 15 ani pentru un jucator de tenis care a pledat vinovat

08:51, 10.04.2024 - Spaniolul Aaron Cortes a fost suspendat pentru o perioada de 15 ani dupa ce a recunoscut 35 de incalcari ale Programului Anticorupție in Tenis (TACP), a anunțat, marți, Agenția Internaționala pentru Integritate in Tenis (ITIA).

Cititul este ca mersul la sala…pentru creier!

12:40, 16.02.2024 - ■ Psiholog Dr. Ana Aurelia Hutanu ■ Daca tot s-a sarbatorit ieri, 15 februarie, Ziua Naționala a Lecturii intr-o lume care citește din ce in ce mai puțin iar in cazul Romaniei, intr-o țara care statistic vorbind este pe ultimul loc din Europa la cititul carților, sa incurajam puțin mai mult cititul…


Ce parere ai despre aceasta stire?