Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Veste proastă tristă toată suflarea rapidistă! Nae Manea suferă de o boală cumplită!

Publicat:

, fost jucator, antrenor si conducator al clubului Rapid, trece prin momente cumplite. Potrivit apropiatilor, in urma unor analize amanuntite, efectuate in urma cu cateva saptamani, a descoperit ca sufera de cancer la ficat. Acum se afla la Nisa, in Franța, pentru tratament, acolo unde va sta urmatoarele luni.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

'Cupola de foc' asupra Romaniei și Europei: Meteorologii mai au o veste proasta

08:10, 07.06.2024 - Saptamanile urmatoare aduc o vreme calduroasa in cea mai mare parte a Romaniei, cu temperaturi mai ridicate decat media pentru aceasta perioada. Distribuția precipitațiilor va fi variata de la o saptamana la alta și de la o regiune la alta.

Lovitura grea pentru Dinamo din partea lui Mircea Rednic! Veste proasta primita in instanța de „caini”

14:35, 29.05.2024 - Vești proaste pentru Dinamo dupa salvarea de la retrogradare. „Cainii” au aflat miercuri faptul ca mai au de așteptat pana sa iasa din insolvența, ceea ce inseamna inca un sezon compromis pentru formația alb-roșie. Astazi, Tribunalul București a amanat inca o data procesul cu fostul antrenor Mircea…

Arabia Saudita a anunțat de ce boala sufera regele Salman

00:21, 20.05.2024 - Regele Salman al Arabiei Saudite va fi supus unui program de tratament la Palatul Al Salam din Jeddah pentru o inflamatie pulmonara, a anuntat duminica agentia de presa de stat, la cateva ore dupa ce monarhul a fost supus unor teste medicale.

Rata somajului se mentine la 7,5%, o veste proasta pentru presedintele Emmanuel Macron

22:31, 17.05.2024 - Rata somajului in Franta, a doua economie a zonei euro, s-a mentinut la 7,5% in primul trimestru din 2024, ceea ce arata dificultatile cu care se confrunta presedintele Emmanuel Macron in a demonstra ca reformele nepopulare de pe piata muncii aduc rezultate, transmit DPA si Bloomberg, potrivit Agerpres.

Cum a aflat Iulia Albu ca fostul sot sufera de o boala cumplita. Mihai Albu, primele declaratii: „A fost iubita mea, m-a sprijnit in totalitate”

18:05, 10.05.2024 - Mihai Albu trece prin momente dificile, insa s-a putut bucura de sprijinul celor mai importante persoane din viața sa. Celebrul designer a facut primele declarații despre lupta grea pe care o duce și a facut și o marturisire neașteptata legata de fosta sa soție. Cum a aflat Iulia Albu ca fostul soț…

Cele 4 zodii care vor avea 7 ani de ghinion. Prima veste proasta o primesc de Paște

13:06, 29.04.2024 - Lucrurile nu au mers prea bine in ultima vreme pentru anumite zodii, mai ales acum, iar asta vine ca o veste proasta, spun astrologii, pe care o primesc de Paște. Predicțiile astrologilor vorbesc in aceste zile, din pacate, despre cele 4 zodii care vor avea 7 ani de ghinion. Prima veste proasta o primesc…

La ce riscuri de sanatate se expun cei care lucreaza noaptea. Boala cumplita care ii paște

07:35, 19.04.2024 - Persoanele care lucreaza in ture de noapte prezinta un risc mai mare de demența și alte boli, spune un important expert in somn, a carui afirmație se bazeaza pe rezultatele unor studii științifice.

Rafael Nadal, veste trista pentru fanii sai! Va participa pentru ultima data la un turneu important: „Sunt realist”

20:51, 15.04.2024 - Rafael Nadal (37 de ani, 644 ATP) și-a anunțat oficial revenirea pe terenul de tenis dupa accidentarea suferita. Spaniolul a confirmat ca va evolua la turneul ATP500 de la Barcelona. El il va infrunta in primul tur pe italianul Flavio Cobolli, locul 63 ATP. Va fi primul meci pe care Nadal il va juca…


Ce parere ai despre aceasta stire?