Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VESTE BUNĂ pentru locuitorii mai multor raioane în ajun de Anul Nou. ANUNŢUL RED UNION FENOSA

Publicat:

Nu vor mai fi deconectati de la energia electrica in ajun de Anul Nou. Este vorba despre locuitorii catorva sate si orase din centrul tarii care urmau sa ramana fara curent in data de 31 decembrie.

Fara lumina in ultima zi din 2015. Localitatile care vor ramane in bezna

Solicitati de Publika TV, reprezentantii furnizorului de energie electrica au anuntat ca au renuntat sa efectueze lucrari in aceasta zi. 

Fara energie urmau sa ramana satul Meleseni, din raionul Calarasi, localitatile Bascalia din raionul Cimislia, satul Magdacesti din raionul Criuleni, orasele Ialoveni

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Peste 80 de localitați din țara, in continuare fara curent electric: Iata care sunt raioanele afectate

13:20, 12.06.2024 - Situația in rețelele electrice continua sa fie complicata, anunța Premier Energy. Astfel, potrivit furnizorului, la ora 12:00, circa 85 de localitați din raioanele Orhei, Criuleni, Strașeni, Telenești, Calarași, Nisporeni, Ialoveni, Hancești, de asemenea, izolat in suburbia mun. Chișinau continuau sa…

In aproape 100 de localitați din țara exista probleme de furnizare a energiei electrice

10:26, 12.06.2024 - Potrivit Premier Energy, conform informației operative din rețele de la ora 9:30 a zilei de miercuri, 12 iunie, exista probleme de furnizare a energiei electrice in 94 de localitați, in principal din raioanele Orhei, Criuleni, Strașeni, Telenești, Calarași, Nisporeni, Ialoveni, Hincești, de asemenea,…

Ieftiniri la pompa, maine: Topul stațiilor PECO unde gasești cele mai mici prețuri la carburanți

13:15, 06.06.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica a afișat noile prețuri la carburanți pentru maine, 7 iunie. Astfel, un litru de benzina va costa cu 10 bani mai puțin decat astazi, iar prețul motorinei scade cu 8 bani per litru.

Ieftiniri la pompa inainte de weekend: Topul stațiilor PECO cu cele mai bune prețuri la carburanți

13:10, 06.06.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica a afișat noile prețuri la carburanți pentru maine, 7 iunie. Astfel, un litru de benzina va costa cu 10 bani mai puțin decat astazi, iar prețul motorinei scade cu 8 bani.

Prețul benzinei și al motorinei cotinua sa scada și maine: Topul stațiilor cu cei mai ieftini carburanți

12:40, 04.06.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica a afișat noile prețuri la carburanți pentru maine, 5 mai. Astfel, un litru de benzina va costa cu 14 bani mai puțin decat astazi, iar prețul motorinei scade cu 10 bani.

Ploile abundente au innamolit mai multe drumuri din țara

15:10, 29.05.2024 - Ploile abundente inregistrate in perioada 28–29 mai curent au afectat mai multe sectoare de drum din raioanele Criuleni, Edineț, Ialoveni, Strașeni, Hincești, Cimișlia și alte zone, noteaza Noi.md. Drumarii au intervenit cu lucrari de curațare a parții carosabile de namol, evacuarea copacilor doboriți…

Benzina se ieftineste, dupa valul de scumpiri constante: Cat va costa maine motorina

12:15, 02.05.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica a afișat noile prețuri la carburanți pentru maine, 3 mai. Astfel, prețul benzinei se ieftinește cu 15 bani, dupa valul de scumpiri constante. Și motorina va fi mai ieftina.

Prețul motorinei coboara sub 22 de lei per litru, in weekend: Cu cat se scumpește benzina

12:06, 22.03.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica (ANRE) a afișat prețurile la carburanți pentru weekend. Astfel, șoferii vor achita pentru litrul de benzina cu 11 banuți mai mult, iar pentru cel de motorina - cu 2 bani mai puțin.


Ce parere ai despre aceasta stire?