Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Vedete cu celulită. Vezi cine are mari probleme!

Publicat:

Ce spun vedetele despre celulita

"Sunt plina de celulita si vergeturi, dar nu ma deranjeaza. M-am obisnuit cu gandul ca trupul meu nu va mai fi niciodata ca inainte", a spus dupa prim sarcina.

"In curand, hamburgerii pe care i-am mancat imi vor ataca fundul sio sa arat ca o balena. Dar o sa raman genul de femeie care mananca oua, sunca si dulciuri. Asa zisa forma perfecta in care sunt se datoreaza Photoshop-ului. De fapt am sanii mici si celulita", a declarat .

, si au vorbit si ele despre celulita

Citeste articolul mai departe pe unica.ro…  

Sursa articol: unica.ro


Stiri pe aceeasi tema

Parada de moda a casei Victoria's Secret revine in toamna dupa o pauza de sase ani VIDEO

11:06, 16.05.2024 - Celebra parada anuala a casei de moda Victoria's Secret, care aduce pe podium supermodele purtand sutiene incrustate cu bijuterii si aripi de inger, va reveni in aceasta toamna dupa o pauza de aproape sase ani.

Parada de moda a casei Victoria's Secret revine dupa o pauza de sase ani

09:35, 16.05.2024 - Celebra parada anuala a casei de moda Victoria's Secret, care aduce pe podium supermodele purtand sutiene incrustate cu bijuterii si aripi de inger, va reveni in aceasta toamna dupa o pauza de aproape sase ani, informeaza Reuters.

Știrile Antena Stars. Ce avere a acumulat Adriana Lima de-a lungul anilor. Are o cariera de succes in modeling

16:55, 05.04.2024 - Adriana Lima s-a facut remarcata inca de la 13 ani și a ajuns sa aiba o cariera de model pe plan internațional. A activat la Victoria's Secret timp de 19 ani, iar popularitatea sa a crescut major. De-a lungul anilor a avut și numeroase proiecte care i-au rotunjit veniturile in conturi.

Costin Amzar i-a enervat pe șefii lui Dinamo: „A depașit limitele”

19:35, 02.04.2024 - Andrei Nicolescu, administratorul special al lui Dinamo, a reacționat dupa declarațiile facute de fundașul stanga Costin Amzar (20 de ani), la finalul remizei cu Petrolul, scor 1-1, din runda secunda a play-out-ului din Superliga. Dinamo a fost la un pas sa obțina victoria pe „Arcul de Triumf”. „Cainii”…

Farul Constanta: Contra FCSB, Alexandru Buzbuchi a bifat meciul 100 in prima liga. Hagi - Meritam victoria“ (GALERIE FOTO)

17:05, 01.04.2024 - Constantean, produs al Academiei Gheorghe Hagi, Alexandru Buzbuchi a debutat in Liga 1 pe 18 octombrie 2012. Portarul Alexandru Buzbuchi, devenit titular la Farul Constanta dupa plecarea lui Marian Aioani la Rapid, a ajuns in partida cu FCSB la 100 de meciuri disputate in prima liga a fotbalului romanesc.…

Președintele Recep Tayyip Erdogan a recunoscut victoria opoziției la alegerile municipale: „Voi respecta decizia națiunii”

07:10, 01.04.2024 - Presedintele Recep Tayyip Erdogan (70 de ani) a recunoscut, duminica, 31 martie, victoria istorica a opozitiei la alegerile municipale din Turcia care, in opinia lui, reprezinta un „punct de cotitura” pentru tabara sa, la putere din 2002, scrie agenția France Presse, citata de Agerpres.Numararea a aproape…

Simona Halep, intrebata frontal: „Ce mesaj ai pentru Serena Williams?” » Raspunsul fara echivoc oferit pe aeroport

09:25, 07.03.2024 - Simona Halep (32 de ani) a revenit in Romania dupa victoria de la TAS. Pe aeroport, la 3 dimineața, ea a fost intrebata despre Serena Williams, care a ironizat-o in momentul in care a primit suspendare de 4 ani. Tribunalul de Arbitraj Sportiv i-a scazut pedeapsa la 9 luni, iar Simona poate reveni imediat…


Ce parere ai despre aceasta stire?