Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Vedeta lui Liverpool intră în istorie! Luis Suarez, cel mai prolific marcator într-un sezon Premier League? E peste Ronaldo şi Drogba

Publicat:

Liverpool traverseaza un sezon fantastic, fiind pe locul 2 in Premier League, cu 59 de puncte, la 4 distanta de Chelsea, care e lider.

Cormoranii se pot mindri si cu cel mai bun atac din campionat, dar si cu cei mai buni marcatori ai sezonului. (24 de reusite) si (18 goluri) au inscris peste jumatate din golurile lui Liverpool.

Suarez poate intra in istoria

Olandezul din atacul lui Liverpool are 24 de goluri in 23 de meciuri jucate in acest sezon. Suarez are mari sanse sa doboare doua recorduri vechi de 20 de ani.

In acest…

Citeste articolul mai departe pe GSP.ro…  

Sursa articol: GSP.ro


Stiri pe aceeasi tema

Superoferta din Premier League pentru golgheterul lui Napoli. Fosta campioana ar primi bani plus doi jucatori la schimb!

14:16, 06.05.2024 - Victor Osimhen (25 de ani) și-ar putea indeplini la vara visul de a juca in Anglia, calcand astfel pe urmele idolului Didier Drogba. Chelsea este gata sa achite 80 de milioane de euro și sa cedeze pe Romelu Lukaku plus pe un tanar jucator. Clauza intre 120 și 130 de milioane de euro din contract nu-i…

Un fost fundaș al lui Liverpool il ataca pe Salah: „A fost un prost și l-a ofensat pe Klopp”. Un ex-atacant ii ia insa apararea: „Sigur Jurgen i-a zis ceva și l-a iritat!”

15:05, 29.04.2024 - Jamie Carragher (46 de ani), ex-„cormoran” și acum analist la Sky Sports, l-a criticat pe Mohamed Salah pentru atitudinea stupida fața de managerul lui Liverpool. „In tensiunea meciului cu West Ham, n-a vrut sa-l imbrațișeze pe Klopp și de-aici a pornit conflictul”. Alan Shearer, fost golgheter al lui…

Slot, antrenorul lui Feyenoord, iși dorește postul de la Liverpool

09:20, 26.04.2024 - Arne Slot, antrenorul lui Feyenoord, iși dorește sa-i succeada lui Juergen Klopp la conducerea echipei engleze Liverpool. Olandezul a facut declarația joi, cand a mai spus ca se așteapta ca clubul sau și formația din Premier League sa ajunga in curand la un acord.

Premier League: Liverpool vs Crystal Palace - „Cormoranii”, mari favoriti

08:20, 14.04.2024 - Liverpool - Crystal Palace, meci contand pentru etapa a 33-a din campionatul Angliei, este programat, duminica, 14 aprilie, de la ora 16:00, pe Anfield, si va fi transmis in direct de Digi Sport 1, Orange Sport 1 si Prima Sport 1.

Manchester United - Liverpool, derby-ul etapei #32 din Premier League » Echipele probabile + cele mai tari cote

13:20, 07.04.2024 - Manchester United gazduiește astazi pe „Old Trafford” derby-ul cu Liverpool. Meciul incepe la ora 17:30 și poate fi urmarit in format liveTEXT pe GSP.ro. Televizare: Prima Sport 1, Orange Sport 1, Digi Sport 1 Cu o victorie astazi, Liverpool poate redeveni lider in Premier League. „Cormoranii” au fost…

Legendarul jucator al lui Liverpool și-a spus parerea despre Radu Dragușin: „Premier League e cel mai tare campionat din lume, cine ajunge acolo iși merita locul”

13:30, 17.03.2024 - Prezent la un eveniment organizat de Carlsberg la Muzeul Fotbalului din București, legendarul jucator al lui Liverpool, Robbie Fowler (48 de ani), și-a spus parerea despre Radu Dragușin (22 de ani), fundașul central al lui Tottenham. Radu Dragușin a fost in premiera integralist la Tottenham in infrangerea…

FC Liverpool a caștigat Cupa Ligii Angliei. „Cormoranii” au trecut de Chelsea dupa prelungiri

21:05, 25.02.2024 - FC Liverpool a caștigat Cupa Ligii Angliei, dupa ce a invins-o cu scorul de 1-0 pe Chelsea, in marea finala disputata pe Stadionul Wembley din Londra. In fața a peste 80,000 de spectatori, cele doua formații au incheiat la egalitate, 0-0, la finalul celor 90 de minute regulamentare. Singurul gol al…

Liderul din Premier League se desprinde

16:36, 17.02.2024 - Liverpool a obținut al șaselea succes din ultimele șapte jocuri in Premier League. „Cormoranii” s-au impus categoric pe terenul celor de la Brentford, scor 4-1 și s-au distanțat la 5 puncte in fruntea campionatului Angliei.


Ce parere ai despre aceasta stire?