Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Vaslui: Bărbat acuzat că a exploatat sexual eleve minore, arestat pentru trafic de minori

Publicat:

Un barbat de 42 de ani, din municipiul Vaslui, a fost arestat preventiv pentru trafic de minori, fiind acuzat ca, pe parcursul acestui an, a exploatat sexual mai multe eleve, cu varste cuprinse intre 15 si 17 ani, care au abandonat scoala si care proveneau din familii sarace.

In urma perchezitiei, din locuinta barbatului, in varsta de 42 de ani, din municipiul Vaslui, au fost ridicate inscrisuri ce servesc ca mijloace materiale de proba, arata Poliția Romana.

Radu Duța este banuit ca, in cursul acestui an, ar fi recrutat mai multe minore din judetul Vaslui, cu varste cuprinse

Citeste articolul mai departe pe b1.ro…  

Sursa articol: b1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Asistentul medicat acuzat ca a agresat fizic doua minore a fost arestat preventiv

10:01, 01.05.2024 - Asistentul medical acuzat ca a agresat fizic doua minore, de 13 și 17 ani, internate la secția de psihiatrie a unui spital din Targoviște, a fost arestat preventiv pentru urmatoarele 30 de zile.

Mehedinți: Arestat pentru trafic de droguri de mare risc

14:15, 23.04.2024 - Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalitații Organizate Mehedinți au arestat un barbat pentru trafic de droguri de mare risc. In perioada ianuarie – martie 2024, acesta ar fi deținut și comercializat, in mod repetat, diferite cantitați de cocaina (drog de mare risc). Consumatorii, care erau…

Barbat de 35 de ani, arestat pentru trafic de droguri

15:00, 18.02.2024 - Tribunalul Dolj a dispus, ieri, arestarea preventiva a unui barbat de 35 de ani, acuzat de trafic de droguri de risc. Potrivit anchetatorilor, in cursul anului 2023, suspectul a vandut canabis consumatorilor din Dolj. Oamenii legii spun ca barbatul a vandut droguri in mod frecvent. ”Din cercetarile…


Ce parere ai despre aceasta stire?