Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Valorile terenurilor şi ale locuinţelor din Timiş au crescut în grilele notarilor. Noile preţuri din zona Timişoarei

Publicat:

Valorile minimale ale proprietaților din Romania pe baza carora se stabilesc taxele și onorariile notariale in cazul tranzacțiilor imobiliare au crescut anul acesta, cel puțin in ceea ce privește imobilele situate pe raza județului Timiș. Romprice, firma care, la solicitarea Uniunii Naționale a Notarilor Publici din Romania, a efectuat studiul de piața privind valorile proprietaților a avut ca punct de referința prețurile cerute de proprietari in decursul anului 2017. Timișoara a fost imparțita in patru zone, cea centrala fiind notata cu cifra 0, cele marginașe (cum sunt Freidorf, Ronaț sau Plopi),…

Citeste articolul mai departe pe renasterea.ro…  

Sursa articol: renasterea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cristian Bușoi: „Adevarații liberali nu tradeaza valorile dreptei, facand pact cu diavolul”

13:35, 30.05.2024 - Europarlamentarul Cristian Bușoi, liderul interimar al PNL Timișoara, critica foștii membri care au parasit formațiunea, cu trimitere mai mult sau mai puțin direct la Alin Nica, fostul președinte al PNL Timiș, care acum va candida alaturi de Dominic Fritz in Dreapta Unita. „Adevarații liberali nu pleaca…

Luați-va o patura și veniți la un nou Picnic Atipic la Timișoara

10:00, 16.05.2024 - Locatarii din zona Soarelui și nu doar ei sunt invitați duminica, 19 mai, sa-și aduca in Parcul Padurice o patura și un coș de picnic pentru a petrece timp de calitate alaturi de vecini, prieteni sau familie.

PROGRAM. Locatarii din Ciarda Roșie și Bucovina, invitați sa depene „povești din vecini”

11:45, 10.05.2024 - Proiectul „Povești din vecini” demarat de Casa de Cultura a Municipiului in cadrul programului „Indraznește!/Dare!”–Timișoara, Capitala Europeana a Culturii, prin programul EX-CENTRICA, dedicat organizarii de activitați culturale in cartiere, continua.

FOTO. Barbat incatușat de polițiști dupa o cearta cu iubita, la Timișoara

20:45, 11.04.2024 - Scandal intr-un apartament din cartierul timișorean Dambovița. In timpul unei certe aprige cu concubinul sau, vazand ca acesta devine tot mai agresiv, o femeie din Timișoara a fost nevoita sa sune la 112.

Accident intr-o intersecție din Timișoara. Doua femei au ajuns la spital din cauza unui șofer care a trecut pe roșu

22:30, 06.04.2024 - Accident produs sambata seara, in zona Soarelui din Timișoara. Doua femei au fost ranite și transportate la spital dupa ce in mașina care se aflau a fost lovita de o alta, condusa de un tanar șofer. Polițiștii au deschis acum un dosar penal pentru vatamare corporala din culpa.

Sint numiți copiii soarelui. Maia Sandu: aceasta diagnoza sa nu mai fie o sentința

12:15, 21.03.2024 - In data de 21 martie este marcata Ziua Mondiala a Sindromului Down, cu acest prilej Președinta Maia Sandu a venit cu un mesaj. „Speranța mea e sa ajungem impreuna la ziua in care aceasta diagnoza sa nu mai fie o sentința. Imi doresc sa oferim cu toții ajutor, in loc de stereotipuri și incluziune, in…

FOTO. O femeie a ajuns la spital in urma unui accident in zona Mehala din Timișoara

09:00, 15.03.2024 - Accident pe strada Clocșa, din Timișoara, unde un barbat a intrat cu mașina in alt autoturism in timp ce incerca sa vireze la stanga. O femeie a fost ranita și transportata la spital. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru vatamare corporala din culpa.


Ce parere ai despre aceasta stire?