Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Val de demisii la vârful Mediafax

Publicat:

Noi demisii de rasunet la grupul Mediafax, deținut de Adrian Sârbu.

Potrivit hotnews.ro, , șeful editorial al grupului Mediafax a demisionat astazi, acesta motivand ca viziunea sa și cea a patronatului legat de viitorul agenției și al business-ului de agenție "nu mai coincid".

Conform sursei citate, și redactorul-șef adjunct al Mediafax, , a demisionat.

Cele doua demisii survin dupa o alta la varful Mediafax, cea a redactorul-șef .

Citeste articolul mai departe pe dcnews.ro…  

Sursa articol: dcnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

A murit soția antrenorului Florin Pirvu, cel care a demisionat de la FC Voluntari! Avea doar 47 de ani…

15:50, 02.06.2024 - Antrenorul Florin Pirvu trece prin momente cumplite. Soția tehnicianului care a plecat recent de la FC Voluntari a murit la doar 47 de ani, dupa... The post A murit soția antrenorului Florin Pirvu, cel care a demisionat de la FC Voluntari! Avea doar 47 de ani… appeared first on Special Arad · ultimele…

Dezvaluirile șefului echipei care filma concertul din ziua atentatului de la Crocus: „Noi vedem acum doar o mica parte din varful unui aisberg”

07:01, 28.05.2024 - ​Ivan Pomorin, coordonatorul echipei de operatori video care, la momentul atentatului de la „Crocus City Hall” din Moscova, venise sa filmeze concertul trupei Picnic, vorbește despre lucrurile care i-au atras atenția in momentul teribilului atac al ISIS, scrie hotnews.ro .

Schimbare la varful site-ului Digi24: Pleaca redactorul-sef, vine actualul sef de la Adevarul / La Adevarul urmeaza „un amplu proces de restructurare”

12:16, 15.05.2024 - Redactorul-sef al site-ului Digi 24, Adriana Duțulescu, pleaca dupa cinci ani din aceasta poziție. Locul acesteia va fi luat de catre actualul director editorial al ziarului Adevarul, Dan Marinescu, care va pleca din trust dupa 11 ani. Directorul general al Adevarul Holding, Cristi Stancu, spune, conform…

Știri Constanta: Dosar penal intocmit unui tanar de 20 de ani. Acesta a comis mai multe infractiuni

17:30, 07.05.2024 - La data de 6 mai a.c., in jurul orei 03.00, politisti din cadrul Politiei Municipiului Constanta ndash; Serviciul Municipal de Siguranta Rutiera au fost sesizati, de un barbat, cu privire la faptul ca autoturismul pe care il conducea pe bulevardul Aurel Vlaicu a a fost lovit de un alt vehicul, al carui…

Oficial | Președintele ANPC a demisionat. Horia Constantinescu intra in campanie electorala

18:40, 15.04.2024 - Horia Constantinescu a semnat, luni, 15 aprilie 2024, cererea de demisie din funcția de președinte al Autoritații Naționale pentru Protecția Consumatorilor (ANPC).Demisia intra in vigoare incepand cu data de 24 aprilie 2024, potrivit unui comunicat de presa.

Andrea Belotti a ramas știrb dupa meciul din semifinalele Cupei Italiei. Reacția soției a devenit virala!

18:30, 04.04.2024 - Andrea Belotti (30 de ani), atacantul Fiorentinei, și-a pierdut un dinte in duelurile cu Isak Hien, stoperul Atalantei, in prima manșa a semifinalelor Cupei (1-0). Varful italian și-a publicat imediat poza pe Instagram, la care Giorgia, nevasta lui, a comentat „foarte bine” și a adaugat patru emoticoane,…

Premierul din Peru a demisionat dupa ce au aparut inregistrari cu o femeie. "Dragostea mea, știi ca te iubesc"

11:15, 06.03.2024 - Premierul din Peru Alberto Otarola a demisionat pe fondul acuzatiilor de trafic de influenta pentru a ajuta o tanara careia i s-ar fi adresat cu afectiune in inregistrari difuzate de mass-media, transmite France 24.


Ce parere ai despre aceasta stire?